Heti horoszkóp 2004. november 8-14.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]Kos (március 21. - április 20.)
A következő napokban a külvilág részéről nagyon kellemes, odaforduló és szeretetteljes megnyilvánulásokat tapasztalhatsz majd. Munkahelyeden és magánéletedben is rendeződnek az erőviszonyok, talán még azokkal is békét köthetsz, akikkel már régi konfliktusaid, rendezetlen ügyeid vannak. A szerelemben nagyon szép időszak ez, régi kapcsolatod új fényben tündökölhet, de lesz alkalom arra is, hogy új szerelemmel ajándékozd meg saját magad, tetszésed szerint. Érdemes azonban elgondolkodnod azon, hogy az új szerelem felelősséggel és kötöttségekkel is járhat.

Forrás: [origo]Bika (április 21. - május 20.)
Felmerül az életedben a kölcsönösség témája, talán történik valami az életedben, amely során ráébredhetsz kisebb-nagyobb hiányosságokra legmélyebb emberi kapcsolataidat illetően. Előfordulhat, hogy rájössz, valahol egyenlőtlen a mérleg, vagyis többet kapsz valakitől, mint amit nyújtani tudsz, vagy pedig éppen te vagy az, aki túl sok energiát fektet egy kapcsolatba, amit a másik észre sem vesz. Minden kapcsolat úgy működik kielégítően, hogy hozzávetőlegesen egyenlők az erőviszonyok, vagyis megvan, az adok-kapok egyensúlya. Bizonyára kényes téma ez számodra, mégis érdemes elgondolkodni rajta, hiszen hosszabb távon profitálhatsz belőle.

Forrás: [origo]Ikrek (május 21. - június 21.)
Az elmúlt időszakokban kissé bizonytalan voltál abban, hogy merre is tart az életed, talán magad sem tudtad, hogy milyen célok felé vezet az utad. A következő napokban határozottan körvonalazódhat előtted, hogy mit is szeretnél, sőt az is, hogy miként fogod elérni céljaidat. A jótékony változás egy nagyon szép érzelem hatására érkezik el hozzád, mégpedig egy romantikus szerelem képében. Vagyis ez a gyengéd érzés kimondottan inspiráló hatással lesz rád, és most igazán meg akarod mutatni kedvesednek - és a világnak is -, hogy tehetséges ember vagy, aki képes megküzdeni azért, amit akar.

Forrás: [origo]Rák (június 22. - július 22.)
Szerelmi életedben ezen a héten feszültségek várhatóak, és bizony előfordulhat, hogy néhány "nagyjelenet" játszódik le az életedben. Mindez a feszültség most arra vezethető vissza, hogy úgy érezheted, hogy kedvesed ki szeretne belőled kényszeríteni olyan tulajdonságokat, amelyeket nem tartasz sajátodnak. Egyfajta erőszakkal lép fel veled szemben - még akkor is, ha ez az erőszaknak egy szelídebb formája. Tudni kell rólad, hogy nagyon szelíd ember vagy, de ha igazán harcra kerül a sor, akkor teljes szíveddel harcolsz. Nem beszélve arról, hogy nagyon nehezen bocsátasz meg, és sokáig duzzogsz.

Forrás: [origo]Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Családi életedben napirenden lesz a konfliktus és a súrlódás. Ez azt jelenti, hogy sok olyan probléma kerül a felszínre, amely már régóta a felszín alatt lappang. Az utóbbi időben sem kedvetek, sem időtök nem volt arra, hogy időben megbeszéljétek nézeteltéréseiteket, így azok a lelketek mélyében munkáltak, ellentéteket szítva közöttetek. Az ilyen folyamatok nagyon károsak, talán sokkal jobb megoldás idejében beszélni a konfliktusokról. Most meg lesz a lehetőséged arra, hogy rendezd ezeket a közös ügyeket, bár igaz, hogy most már csak viták árán.

Forrás: [origo]Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A következő napok nagyon jó alkalmakat kínálnak neked arra, hogy gyermekeiddel foglalkozz egy kicsit többet, mint máskor. Olyan jól egymásra tudtok hangolódni, hogy akár szabadságot is érdemes lenne kivenned munkahelyeden, csak hogy minél több időt velük tudj tölteni. Ez az időszak gyermekeid fejlődése szempontjából nagyon fontos lehet, érdemes lenne megadnod nekik a lehetőséget arra, hogy most minél több problémájukat megbeszélhessék veled. Szerelmi életed is virágzik, s ez azt jelenti, hogy kedveseddel nagyon egymásra hangolódtok lelkileg, ennek a csúcspontja az lehet, hogy szexuális értelemben is nagyon jól megértitek egymást.

Forrás: [origo]Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Elbűvölően viselkedsz másokkal, és ezt persze vissza is kapod. Különösen családod tagjai hálásak neked jó hangulatodért, és azért, hogy őket is jó kedvre deríted. Ez az időszak olyan lehet, amire később is nagyon szívesen gondolsz vissza - bár igazából nem történik semmi említésre méltó. Mégis kellemesen telik az idő, és igazán boldognak érzed magad! Hangulatodat az is meredeken emelheti, hogy pénz állhat a házhoz, mégpedig nem is kevés, de elképzelhető, hogy ezt a pénzt váratlanul kapod meg, s ezért örülsz neki annyira.

Forrás: [origo]Skorpió (október 23. - november 21.)
Személyiséged teli lesz energiával, szinte bármit megvalósíthatsz, amit elterveztél, és igazán akarod. Azonban megnőhet az igényed arra, hogy ezt a többletenergiát valamilyen módon levezesd. Ha ennek a "fölöslegnek" nem találod meg a levezető csatornáját, akkor óhatatlan, hogy piszkálódások, veszekedések formájában fog felszínre törni. Most van itt az ideje annak, hogy sportolj, jól kifáraszd magadat, és valamilyen fizikai tevékenységben is kipróbáld az erődet. A szexualitásban is megnövekedhet a mennyiségi és a minőségi igényed is, és szerencséd van, ha ezt állandó kapcsolatodban meg tudod élni.

Forrás: [origo]Nyilas (november 22. - december 21.)
A következő napokban nem lesz kedved és energiád ahhoz, hogy kinyilvánítsd a véleményedet, különösen akkor, ha azt is látni lehet előre, hogy a dologból konfliktushelyzet fog kialakulni. Tüzes természeted most háttérbe szorul, sokkal szelídebb vagy a megszokottnál, talán fáradt vagy ahhoz, hogy belemenj olyan helyzetekbe, ahol konfrontálódni kell. Azért vigyázz arra, hogy teljesen ne fojtsd el mindazt, amit mondani szeretnél, ne "nyeld le", mert ennek könnyen lehet testi tünet a következménye. Ilyenkor szokott fellépni a torokfájás, rekedtség, torokgyulladás panasza.

Forrás: [origo]Bak (december 22. - január 20.)
Jótékony erőket tapasztalhatsz egy számodra nagyon fontos életterületen, vagyis egzisztenciád alakulásában. A következő hét nagyon jót tesz a pénztárcádnak, s ezzel együtt önértékelésednek is. Nagyon fontos neked, hogy kielégítő anyagi háttered legyen, hiszen ezen az életterületen keresztül méred le önmagadat is. Vagyis, ha rosszul mennek munkahelyi, pénzügyi dolgaid, akkor hajlamos vagy azt hinni, hogy értéktelen ember vagy. Szerencsére ez a lehetőség most nem áll fenn, éppen most azt tapasztalhatod meg, hogy nagyon is megy a szekér.

Forrás: [origo]Vízöntő (január 21. - február 19.)
Munkahelyeden nagyon jó lehetőségeket kaphatsz, most tapasztalhatod, hogy számítanak rád. A lehetőségeidet egy dologgal ronthatod el, mégpedig azzal, ha túl hirtelen hozol döntéseket, és meggondolatlanul jelentesz ki fontos dolgokat. Jobb hozzáállás lehet most, ha átgondolt, határozott, és felelősségteljes vagy, még akkor is, ha nagyon bízol az érzéseidben. Most nem a hirtelen döntéseké, megérzéseké a döntő szó, hanem az átgondolt tetteké. Ha követed ezt az irányvonalat, akkor jelentős sikerekben lehet részed, és valóban sokat profitálhatsz ebből az időszakból.

Forrás: [origo]Halak (február 20. - március 20.)
Párkapcsolatodban nagyon kellemes hatásokat tapasztalhatsz. Akkor is esélyed van a régen elhúzódó viták, konfliktusok rendezésére, ha már szinte magad sem hiszel benne. Most a legmeredekebb témákat is meg tudjátok beszélni, és meg fogsz lepődni, hogy párod mennyire empatikusan fog viszonyulni a mondandódhoz. Mindez annak az eredménye, hogy lelkileg maximálisan egymásra tudtok hangolódni, vagyis nem kerül most különösebb erőfeszítésetekbe, hogy szinte olvassatok egymás gondolataiban.