Pénteki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma kvadrátban áll a Nappal. Ezért könnyen előfordulhat, hogy házastársunkkal, párunkkal való kapcsolatunkban konfliktusokat élhetünk meg. Gondoljunk arra, hogy társunknak azok a tulajdonságai, amelyek bosszantanak minket, mindig saját tudattalan folyamatainkra világítanak rá.
Vágólapra másolva!

Ha bosszant minket párunk egy-egy tulajdonsága, vagy szokása, akkor nézzünk a saját lelkünk mélyére is. Ha végiggondoljuk ebben a fényben a vitákat és veszekedéseket, akkor talán esélyünk lehet arra is, hogy rendezzük a problémát.

Ma a Hold együtt áll az Uránusz bolygóval. Érdemes ma minden olyan tevékenységgel foglalkoznunk, amely nyitottságot igényel. Igényünk lehet arra, hogy új kapcsolatokat kössünk, hiszen nyitottabban fordulunk az emberek felé. Lehet, hogy új információkhoz jutunk a mai napon, s új ismeretek elsajátítására is nagyobb lesz a hajlandóságunk.

Délelőtt a Hold a Vízöntőben halad, azonban dél körül belép a Halak csillagjegybe. A Hold ebben az időszakban, egészségügyi vonatkozásaiban a sarkakat, lábujjakat, lábfejet valamint az idegrendszert érinti. Az ezeken a napokon alkalmazott reflexzóna masszázs, pihentetően, méregtelenítően hat a szervezetre. Étrendünkben a nagy víztartalmú élelmiszerek fogyasztása ajánlott. Nagyon jót tehet, ha ma friss, oxigén dús levegőre megyünk - talán egy erdei kirándulás lenne a legjobb - mivel a vérben lévő szállítórendszer is a Halak csillagképet érinti. Ezért idegrendszerünket, szervezetünket a mai napon frissíti fel a legjobban a friss, erdei levegő.