Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Kos jegyében jár, trigonban áll a Szaturnusszal. Gondolkozzunk el a jövőnkön, de ne sürgessük az eseményeket.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Kos jegyében jár. Gyorsan reagálunk a minket körülvevő világra, gyakran sajnos túl indulatosak is lehetünk, különösen azokban a helyzetekben, amelyek valamilyen heves érzelmet váltanak ki belőlünk, legyen az negatív vagy pozitív. Azt érezhetjük, tele vagyunk energiával és tenni akarással, nem sokat teketóriázunk, ha döntéshelyzet elé kerülünk. Ez persze könnyedén kapkodáshoz vezethet, amikor rengeteg dologba kapunk bele, de a befejezéshez már nincs elég erőnk, vagy éppen találunk egy új feladatot, amibe belevethetjük magunkat. Ne csak érzelmi-szellemi síkon próbáljunk meg óvatosabbak lenni: ma könnyebben szenvedünk balesetet, merészebbek vagyunk az utakon, és jóval agresszívabban vezethetünk, mint más napokon.

A Hold ma trigonban áll a Szaturnusszal. Népszerűnek, nyugodtnak és derűsnek érezhetjük magunkat. Szívesen tervezgetjük a jövőnket, különösen, ami a családi ügyeket, esetleges házasságot vagy gyermekvállalást illeti. Ma a partnerünk igényeire is fogékonyak lehetünk, ezért érdemes az estét a kedvesünkkel tölteni, elmenni egy romantikus sétára vagy vacsorázni. A mai napot mindenképpen szánjuk a pihenésre, nem érdemes erőltetnünk semmit. Ha mégis gyakran esünk ebbe a hibába, tartsuk szem előtt, hogy a görcsös ragaszkodásnak rossz vége lehet, és a saját kárunkon kell tanulnunk a hibáinkból.