Szerelmi horoszkóp augusztus 30-tól szeptember 5-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon szerelmes hangulatban vagy, a legszívesebben párod minden kívánságát teljesítenéd. Vágysz a közös, szórakoztató időtöltésre is, azonban azt tapasztalod, hogy kedvesed nem nagyon tud ráhangolódni az együtt töltött időre. Emellett néhány félreértés is kialakulhat közöttetek, ami azzal járhat, hogy megsértődtök - valódi ok nélkül. Ha elég világosan kommunikáltok egymással, akkor mindez elkerülhető.

Bika (április 21. - május 20.)
Szeretnéd egy kicsit izgalmasabbá tenni a szerelmi életedet, ezért mindent megteszel, hogy párod kedvére tegyél. Lehet, hogy ajándékokkal is kedveskedsz neki, minden napra jut egy kis figyelmesség a részedről. Sajnos, szerelmed nem nagyon veszi észre a fáradozásaidat, sőt, egyáltalán nem tűnik hálásnak. Amikor rájössz, hogy nem értékel az érdemeid szerint, akkor nagyon elkeseredhetsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Meghitt szeretetre vágysz a napokban, azt szeretnéd, hogy kedvesed meghallgassa a gondjaidat, ráhangolódjon az érzelmeidre. Nem arra van szükséged, hogy praktikus ötleteket adjon neked, vagy konkrétan segíteni próbáljon, hanem inkább arra, hogy kizárólag rád figyeljen egy kicsit. Sajnos szerelmed nem jön rá, hogy mit kellene nyújtania ahhoz, hogy boldoggá tegyen. Megteheted, hogy közlöd vele: több gyengédségre van szükséged.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon érzéki hangulatban leszel a napokban, és szívesen osztanád meg az élet örömeit kedveseddel. Többször is megpróbálod elcsábítani egy jó vacsorára, és utána egy kis "romantikázásra", de amikor azt tapasztalod, hogy nem tart veled, akkor nagyon csalódott lehetsz. Végül is talál elfogadható indokot arra, hogy miért nem ér rá, de ez nem csökkenti a rossz kedvedet. Csábítsd el kedvesedet nagyon rafináltan és finoman!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Minden vágyad, hogy elkényeztethesd szerelmedet, és meg is teszel mindent azért, hogy jól érezze magát. A hétköznapok során azonban azt tapasztalod, hogy kedvesed meglehetősen elégedetlen, és te tanácstalan lehetsz, hogy mit kellene nyújtanod neki ahhoz, hogy boldog legyen. Egy idő után úgy érezheted, hogy a kapcsolatodban nem kapsz pozitív visszajelzéseket, és ez elveheti a kedvedet attól, hogy kedveskedj szerelmednek.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Talán a szokásosnál némileg kiállhatatlanabb és cinikusabb leszel az elkövetkező néhány napban, és ennek sajnos a kedvesed látja kárát. Sok olyan apró szurkáló, csipkelődő megjegyzést engedsz meg magadnak, ami a másiknak nagyon rosszul esik, és talán sokkal mélyebben érinti, mint ahogyan azt gondolod. Fogd vissza egy kicsit magad, senkinek nem hiányzik egy komoly veszekedés.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Általában elkerülöd a konfliktusokat, s inkább lenyeled a dühödet, mintsem összevessz a kedveseddel. A napokban azonban különösen szigorú hangulatban lehetsz, sőt, ha éppen rossz passzban vagy, akkor kifejezetten kötözködővé válhatsz. Szerelmed már megszokta, hogy általában kedvesen viselkedsz, így nem tudja mire vélni a változást. Rosszabb esetben megsértődik, és sok erőfeszítésedbe kerül majd, hogy megbékítsd!

Skorpió (október 23. - november 21.)
A legszívesebben elutaznál kedveseddel, hiszen nagyon vágysz a kikapcsolódásra. Előfordulhat, hogy meg is szervezitek a néhány napos kikapcsolódást, de valami mégis közbejön, ami keresztülhúzza a terveidet. A legrosszabb, ha összevesztek a váratlan esemény miatt. Jobb, ha nagyvonalúan és türelmesen viselkedtek egymással és önmagatokkal is! Néhány szabad estét a napokban mindenképpen szánjatok egymásra!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Mindig nagyon temperamentumos vagy, de a napokban még a megszokottnál is több szenvedély van benned. Ha nem nyílik alkalmad arra, hogy megéld a tüzes vágyakat, akkor a feszültség egyre nő, és könnyen válhatsz veszekedőssé. Ha viszont kedvesed is hajlik a szenvedélyre, akkor nagyon szép napokat élhettek át együtt. Ügyelj arra, hogy semmiképpen se ronts ajtóstól a házba. Add meg kedvesednek a lehetőséget, hogy ráhangolódhasson a tüzes vágyakra!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon lefoglalnak a kapcsolataid, rengeteg programban lehet részed a napokban. Ezért sokkal kevesebb időd és energiád jut szerelmi kapcsolatodra, ami egy idő után feszültségként jelentkezhet. Ráadásul rájöhetsz arra, hogy egészen más elképzeléseitek vannak arról, hogy miként is kellene eltöltenetek a szabad perceiteket. Te minőségi szórakozásra vágysz, színvonalas helyre mennél, kedvesed pedig egy vad bulit csapna a barátokkal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon felpezsdülhet az életed, és ez magában hordozza azt, hogy több szerelmi ajánlatot is kaphatsz a napokban. Mindez független attól, hogy kapcsolatban élsz-e, ám megtörténhet, hogy partnered nagyon féltékennyé válik. Látja, hogy vonzó vagy mások számára, és attól félhet, hogy nem tud megtartani téged. Biztosítsd őt arról, hogy nagyon fontos neked, és eszedbe sincs új szerelmi kapcsolatot keresni magadnak! Ha biztos lehet benned, akkor felszabadultabb lesz!

Halak (február 20. - március 20.)
Túlságosan gondterhelt vagy ahhoz, hogy oda tudj figyelni kedvesedre, pedig megvan benned a jó szándék. Sok minden van a fejedben, ezért csak félig-meddig vagy képes arra koncentrálni arra, amit kedvesed mondd neked. Pedig szinte minden problémáját meg szeretné osztani veled, ám amikor azt látja, hogy nem figyelsz rá, akkor elkedvetlenedhet. Jó ötlet, ha beszélsz neki arról, hogy elég sok teher van mostanában a válladon.