Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon belép a Bak csillagjegybe és trigonban áll a Szaturnusszal. A mai napot mindenképpen szánjuk a pihenésre, nem érdemes erőltetnünk semmit.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Bak csillagjegybe, ez pedig a csontjainkat, csontvázunkat érintheti erőteljesebben. Ma még azok is panaszkodhatnak fárdatságra, gyengeségre, akik egyébként igen energikusak és erősek. Ne erőltessük túl magunkat, ma még a komolyan sportolóknak is érdemes beiktatni egy pihenőnapot. Az étrendünket is érdemes úgy összeállítani, hogy elkerüljük a csontritkulást és az igen fájdalmas köszvényt. Fogyasszunk minél kevesebb állati belsőségből (szív, máj, vese stb.) készült ételt. A csontritkulás elkerüléséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű kalcium szervezetbe juttatása, de az átlagos magyar nők (akiket a leginkább fenyeget a csontritkulás veszélye) a minimum mennyiségnél is kevesebbet fogyasztanak ebből a fontos ásványi anyagból. Nagyszerű kalciumforrás a tej, a brokkoli, a káposzta és a kemény sajtok. Aki kevesebbet fogyaszt ezekből az ételekből, könnyedén pótolhatja a szükséges kalciumot étrendkiegészítőkből vagy pezsgőtablettákból.

A Hold ma trigonban áll a Szaturnusszal. Gyakoribbak lehetnek a változások az életünkben, nagyon vágyunk a megújulásra. Szívesen tervezgetjük a jövőnket is, különösen, ami a családi ügyeket, esetleges házasságot vagy gyermekvállalást illeti.

Ma a partnerünk igényeire is fogékonyabbak lehetünk, ezért érdemes az estét a kedvesünkkel tölteni, elmenni egy romantikus sétára, vagy vacsorázni. A mai napot mindenképpen szánjuk a pihenésre, nem érdemes erőltetnünk semmit. Ha mégis gyakran esünk ebbe a hibába, tartsuk szem előtt, hogy a görcsös ragaszkodásnak rossz vége lehet, és a saját kárunkon kell tanulnunk a hibáinkból.