Vágólapra másolva!
Lyn de Gara sztársmink-sorozatunkban az e heti modellből Pamela Andersont varázsolt. Ha kedvet kapsz a sminkeléshez, és te is elképesztően hasonlítasz valamelyik hírességre, akkor küldd el nekünk a fotódat, és lehet, hogy te nyered majd májusban azt a mobiltelefont, amit a legjobban sikerült sztár-hasonmásnak szavaznak meg az olvasók!
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázs-tervező, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Részletes információk Lyn de Gara különleges tanfolyamairól!

Forrás: Lyn de Gara
A modell így érkezett Lynhez

A Pamela Anderson-stílus jellemzői:

Halvány, vékonyan ívelt szemöldök, vastag, telt, érzéki ajkak, vonzó, igéző szemek.

A Pamela Anderson-stílus eléréséhez a következőkre van szükségünk:

Alapozó, korrektor, áttetsző púder, világos szemöldökceruza, fekete szempillaspirál, szilvaszínű szemhéjárnyaló, fekete szemceruza, barackrózsaszín tónusú pirosító, matt halványrózsaszín rúzs.

Hogyan sminkeljünk?

Az alapozót egyenletesen kenjük szét a bőrünkön, hogy a szemünk környékét is tökéletesen fedje, a karikákat elhalványítsa.

Púderezzük körbe az arcot.

Világos szemöldökceruzával enyhén emeljük ki a szemöldök vékony formáját.

Vastag fekete szemceruzával hangsúlyozzuk a szempillák fölső és alsó ívét, majd kissé összemossuk, hogy "füstös" hatást érjünk el.

Izgalmas, szilvaszínű szemhéjárnyalóval fessük ki a szemet, és ugyanezt használjuk az alsó pillavonal mentén is.

A fekete szempillaspirállal kétszer húzzuk át a pillákat.

Satírozzuk el a barackrózsaszín arcpírt, hogy melegebb tekintetet kapjunk.

Hússzínű ajakkontúrral rajzoljuk meg a száj vonalát, és matt árnyalatú, halványrózsaszín rúzzsal adjuk meg a vastag ajkak buja hatását.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara

Kész is van a Pamela Anderson-sztársmink