Vágólapra másolva!
Színészek és modellek harca a legfőbb téma az idei héten a divatvilágban. Kate Moss megint győzött, Lindsay Lohan és Julia Roberts viszont kénytelen volt visszavonulni. A kifutón egyelőre a modelleké a főszerep.
Vágólapra másolva!

Kate Moss nagy visszatérése már-már tündérmesébe illő. Sikert sikerre halmoz a tavaly még drogelvonón raboskodó topmodell. Nemrég a Calvin Klein divatcéggel kötött szerződést, amelynek értelmében ismét ő lesz a világhírű márka reklámarca. Kate egyszer már pózolt a cég plakátjain, akkor Mark Wahlberg oldalán, szereplése hatalmas sikert hozott, így egészen 1999-ig dolgozott a divatos ruhák népszerűsítésén. Most ismét nagyszabású megállapodás született, a hírek szerint 900 ezer dolláros szerződést írtak alá a napokban, amelynek értelmében a 32 éves brit szupermodell Jamie Dornannel közösen szerepel majd az új CK Jeans-kampányban.

Forrás: Red DotForrás: Red Dot

Kate Moss

Julia Roberts



Nem mindenki mondhatja magát ilyen szerencsésnek. Lindsay Lohan nagy belépője a divatvilágba sajnos elmarad. A 19 éves színésznő a Louis Vuitton új reklámarca szeretett volna lenni, és már szinte biztosra vette a sikert, amikor is a divatcég igazgatója közbeszólt. Kiderült, hogy a vezetőségnek más tervei vannak, sokkal szívesebben látnák Naomi Campbellt legújabb kampányukban. Hiába van régóta tartó barátság Lindsay és a vállalat egyik vezető tervezője, Marc Jacobs között, a Louis Vuitton hivatalos álláspontja szerint a gyerekszínészből felcseperedett szexis sztár túl "amerikai" ehhez a feladathoz. Bármennyire ködös magyarázat is ez, egyelőre be kell érnie ennyivel.

Forrás: Red DotForrás: Red Dot

Lindsay Lohan

Naomi Cambell



Julia Roberts is nagy pofont kapott a divatvilág elitjétől, és az indoklás talán még fájdalmasabb, mint fiatal kolleganője esetében. Hetek óta keringett a pletyka, hogy a Dior listát készített legújabb parfümjének kampányához, amelyen reklámarcként esélyes színésznők neve volt, köztük Julia Robertsé is. A színésznő örömmel mondott volna igent egy esetleges felkérésre, de sajnos a reményteljes kezdés csúnya véget ért. A Dior szóvivője kíméletlen őszinteséggel közölte, hogy a Micsoda nő sztárja már egyáltalán nem olyan híres, mint 10 éve, így nem kívánnak együtt dolgozni vele. "Nem érdekel minket Julia Roberts. Egy sokkal ismertebb, közkedveltebb arcra van szükségünk legújabb kampányunkhoz" - nyilatkozta a Dior sajtósa, aki feltehetően okozott néhány kellemetlen pillanatot az állítólag már elfeledett színésznőnek.