Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
A Pókember magyar nyelvű honlapjahttp://www.pokember.hu/Mozikeresőhttp://origo.hu/szorakozas/mozi/kereso/index.htmlSzeretné tudni, mikor, hol vetítik a filmet?Christina Aguilera honlapjahttp://www.christina-a.com/

Forrás: Hölgyfórum Egy ideig Kristen Durnstnak, majd Nicole Kidmannak csapta a szelet, néhány héttel ezelőtt pedig Christina Aguilerán akadt meg a szeme. Megismerkedésük óta állandóan egymás társaságát keresik. A rendszeresen jógázó, természetes, végletekig egészséges életmódot folytató, vegetáriánus színész és az állandóan pörgő, az életet habzsoló énekesnő jól kiegészítik egymást.

Forrás: Hölgyfróum A Tobey 27. születésnapja alkalmából rendezett partin Aguilera egy pillanatra sem engedte el új szerelmese kezét, majd amikor kihozták az ünnepi tortát, dallal köszöntötte kedvesét, ami a Boldog születésnapot, szerelmem mondattal zárult.

A június 27-én tartott mulatságon több híresség is részt vett, köztük Minnie Driver, Leonardo DiCaprio és barátnője, Giselle Bündchen, valamint Justin Timberlake, Britney Spears ex-barátja.
Aguilera és Maguire nem titkolják kapcsolatukat. Los Angelesben hosszú sétákat teszenk ölelkezve, csókokat váltva.