Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Björn Borgot bigámiával vádolja korábbi felesége

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Hölgyfórum Loredana Berte olasz énekesnő és Björn Borg svéd teniszező 1989-ben házasodtak össze, de kapcsolatuk mindössze három évig tartott. Házasságuk alatt Loredana többször rendezett viharos jelenetet a nagy nyilvánosság előtt, és nevét nem szakmai sikerei, hanem botrányai miatt ismerték országszerte.
Az exfeleség most újra kivillantotta méregfogát, és mindent elkövet, hogy kellemetlen helyzetekbe sodorja egykori férjét. Loredana azt állította a svéd sajtó képviselőinek, hogy Björn Borg és ő 1992-ben ugyan szakítottak, de válóperre már nem került sor.

- Björn bigámista. Az egyetlen hivatalos felesége én vagyok. Isten és a világ előtt mi továbbra is házasok vagyunk - nyilatkozta az énekesnő. Szavainak igazolására Berte a milánói bíróság által kiadott dokumentumot mutatott be, ami bizonyítja, hogy egyházi, valamint polgári szertartás keretében egybekeltek, és a házasság továbbra is érvényben van.

Loredana Berte-rajongói oldalhttp://www.geocities.com/SunsetStrip/Towers/5429/Björn Borg márkájú holmik áruházahttp://www.bjornborg.net/

Az ötszörös wimbledoni bajnok júniusban vezette az anyakönyvvezető elé honfitársát, a 32 éves Patricia Oestfeldtet. A 46 éves Borgnak ez a harmadik házassága. Kérdés, hogy érvényes-e.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről