Carmen Electra édeshármasban szeretné

Vágólapra másolva!
Carmen Electra, a Baywatch egykori sztárja azt nyilatkozta a német Bunte magazinnak, hogy van egy vágyképe, ami nem hagyja nyugodni. Az egykori Baywatch-bombázó szívesen forgatna szexjelenetet Johnny Depp és Angelina Jolie partnereként.
Vágólapra másolva!

"Johnny Depp nagyon szívdöglesztő, és Angelina Jolie sem különben. Szívesen forgatnék egy erotikától fülledt jelenetet a társaságukban" - nyilatkozta a színésznő, akinek - mint kiderült - a Starsky és Hutch forgatásán igencsak kedvére való volt az Amy Smarttal előadott csókjelenet is. "Annyira mókás volt. Amerikában a nők közötti csók tabunak számít, de nekem nem okozott problémát, mivel kedvelem Amyt, és szerintem gyönyörű lány, szóval könnyen ment a dolog."

A 31 éves Carmen összegzésképpen annyit mondott, hogy nincs ellenére a szexuális tartalmú jelenetek forgatása: "Szinte bármiben benne vagyok, ami illeszkedik a történetbe, és amíg azt elég jól forgatják le, habár nem vagyok az a teljesen laza meztelenkedő, mint amilyennek lehet, hogy gondolnak az emberek."