A második gyilok - Karányival a Szociálban

Vágólapra másolva!
Nubeatz Boutique - A második gyilok névvel és alcímmel kerül sor január huszonegyedikén, szombaton Metha, LNF és Karányi Dani bulijára, a Közraktár épületében található Szociál Klubban. Ugyanott kéthetente aztán elektróval, breakkel, techhouse-zal és minimállal várja vendégeit az elektronikus zenei butik.
Vágólapra másolva!

A nemrégiben nyílt Szociálban találja meg új helyét a Nu Beatz Boutique néven ismert partysorozat. Az eredetileg két fiatal dj, Metha és LNF által létrehozott széria nyáron a Tűztérről jelentkezett, majd az őszi hónapokban a Triplába (korábban Extra) költözött. Nemrégiben csatlakozott a srácokhoz a jóval ismertebb Karányi Dani, aki ősszel a Livingroomban próbálkozott klubesttel, a Running Beats nevűvel.

Az eddig downtempós dolgairól ismert, külföldön is neves, kétlemezes dj-producer amondó: "Már rég szerettem volna egy újszerű, igazán friss bulisorozatot csinálni, s mivel már egy-két alkalommal játszottunk együtt Methával és LNF-lel, és nagyon tetszett, ahogy játszanak, így összeültünk hárman és kitaláltuk a sorozatot."

Január huszonegyedikén már a második bulijukat tartják így együtt a Szociálban. Ezen a helyszínen kéthetente szombaton találkozhatunk velük a továbbiakban. A zenei stílusok közül pedig jól megfér majd egymás mellett a minimál, a break, az electro és a techhouse.