Stíluskavalkád a Dunán - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A hétvége bulija mindenképpen a Mayday Budapest lesz a Papp László Sportarénában - a számos külföldi fellépő felsorolását lásd alább. Rajtuk kívül az Aquasky breakbeattrió, a dzsesszel operáló Fabrics, a minimálos Electrixx és a psyban jártas Paul Taylor is fellép a hétvégi partykon.
Vágólapra másolva!

A Kevin aka Fine Cut Bodies nevével fémjelzett Chi-partysorozat, a Faculty második etapjára kerül sor pénteken, az A38 hajón. A kiadó ezúttal a Crate Soul Brothersszel kooperál, tehát föllép Keyser és Shuriken. Rajtuk kívül a német Ben Mono és az angol The Fabrics generálják a nujazz, hiphop, brokenbeat és house stílusok kavalkádját. Másnap ugyanitt a Fresh ER (Bergi, Crez és Skeam) az új lemezét turnéztató Aquasky trióval virít.

További house-ért Veszprémbe kell utazni péntek este. A helyi Myhtos klubba a brit Lexicon Avenue tagja, Echoman érkezik, Dandyvel és a vendéglátó Matannal kiegészülve.Minimál-elektro bulit viszont tudomásunk szerint csak Pesten találni: a Hotel North Pole, azaz Wamzer és Sinko a német Electrixxet és dj Thomas Baiert látja vendégül a a Süss Fel Napban.

A péntek esti Jailhouse-buli ezúttal a durva törtekre épül. Az Adrenalin Jungle Nighton Tompo, Migu, Unabomber és Numek kezeli a potmétereket. Szombaton pedig Erká, Marvin és Beta dj triója játszik a kétheti rendszerességű United Coulors of House bulin.

A hétvége, vagy talán a tavasz legnagyobb elektronikus zenei eseményére, a szombati Maydayre a Papp László Sportarénához kell metrózni, ahol várhatóan tíz-tizenkétezer pár táncos láb koptatja majd a parkettet. Néhány név a lineupról: Luke Slater és Seb Fontaine, Secret Cinema, Sonique, Westbam, Taucher, Kai Tracid, Hardy Hard, Marcelinho CIC, Pet Duo, Takkyu Ishino, Marco Bailey és Dejan Milicevic.

A Home Club Springfest nevű buliján három teremben játszanak a hazai lemezlovagok. Az egyikben például a Hyperspace-szervező Deadcode három embere, Hot X, Coyote és Igor Do'Urden. A másikban Andro, Blackman, Dandy és Kühl tűnik föl.

A hétvégi psy-durranás brit Paul Taylor Sting-beli fellépése lesz. A kispesti szórakozóhelyen játszik még Oleg, Tsubi és Hruscsov is.

Egyéb infók még több esemény a Partytárban!

Peter Poppara