Bulizz ingyen szombaton: német psytrance a K2-ben - nyertesek!

Vágólapra másolva!
Szombaton az ifjú No Vidra Crew megint egy friss psytrance-t hoz el Budapestre - a K2-ben a német Meller duó lép föl közös liveacttel, illetve külön dj-szettel. Megvannak a jegynyertesek.
Vágólapra másolva!

Meller (aka Marco Scherer és dj Mel) zenéje a vastag progresszív hangzás és az ösztönös törzsi ritmusok tökéletes fúziója.

2004-ben Solar Drums című lemezükkel egyből berobbantak a psytrance-világ élvonalába. Majd egy évvel későbbi, vagyis 2005-ös a Rockable-albumuk annak az évnek legütősebb progresszív-psy-anyaga lett.

Ennek számaiból olyan nevek készítettek remixeket, mint a Vibrasphere, Tegma vagy a Rinkadink. Azóta is a legnagyobb kiadók kapkodnak a számaik után.

Sílushatárokat mellőző hozzáállásukat hűen tükrözi, hogy egyéb műfajokban is otthon vannak, szívesen kalandoznak és dolgoznak például minimálban vagy épp elektróban.

Egy Melle-live manapság igazi kuriózumnak számít, mert a két tag külön-külön járja a világot közös zenéikkel. Most a No Vidra Crew bulijára együtt érkeznek - szombaton, az üllői úti Club K2-be.

A mostanában egyre népszerűbb minimál és electro stílusok által beterített második teremben, a formáció két tagjától külön-külön is hallhatunk egy-egy dj-szettet.

Itt még egyébként zenél a No Vidrá-s Subotage és Remete, May Wane és Plazma a Beatspecialiststől, Dr. Zoidberg (aka Oyle) a party.[origo].hu-től

A nagyteremben a németek live-ja mellett játszik a protoneonos djane, Era, a tranceportos Hruscsov, illetve párban Sundi és Tsubi, valamint Kalumet és a party.[origo].hu lemezlovasa, Oyle - itt már a saját nevén.

A vizuális élményekért Laking felel, a belépő kétezer forint és csak a helyszínen kapható, ám, aki velünk játszott, az ingyen is ott lehet: Ki volt a No Vidra Crew legutóbbi vendége a K2-ben? Segítség akkori ajánlónkban volt, a helyes válasz: Current Value. A helyes megfejtést beküldők négy jegyet sorsolunk ki: Joykee-nak, L. Jánosnak, Szabó Annának és Takács Barbarának.

Forrás: [origo]
Dj Mel