Lépéselőny, avagy dubstep a K2-ben

Vágólapra másolva!
Ha a mindenegész nem is, de az ütemek törni fognak február harmadikán a K2 Klubban, ahol egy kéttermes rendezvény keretén belül hazánkban új műfajok fognak bemutatkozni.
Vágólapra másolva!

Tim Eliot aka Current Value a techstep forradalom meghatározó alakja. 1992-ben kezdett elektronikus zenével foglalkozni és néhány éven belül már komoly ismertségre tett szert a berlini rádiókban és underground körökben.

Első zenéi a Position Chrome kiadásában jelentek meg, ezekkel már egész Észak-Amerikát is meghódította. Sötét hangulatú és disszonáns hangzása miatt a kiábrándult jungle-rajongók hamar a szívükbe zárták és underground sztárstátuszba emelték.

Mára számtalan megjelenésével kitörölhetetlen nyomot hagyott a drum and bass műfajon belül. Számait olyan kiadók jelentetik meg, mint a Tech Itch, Freak, Soothsayer, Future Sickness, Obscene, Ruff-Teck vagy a Counterstrike kiadója, az Algorythm.

Amerikai turnéja, majd Dylan és a Tech Itch Therapy session partysorozatának több állomásán való fellépése után először lép színpadra Magyarországon legfrissebb zenéivel.

Szintén a fő teremben lép föl a Bladerunnaz körökből ismert Stealth, illetve a psychedelikus körökben is kedvelt No Vidra Crew vadonatúj projektjeként megmutatkozó Megalovirus, akiket januárban már hallhattunk a Supersonicban.

A második termet egy igen fiatal, de annál súlyosabb új stílusnak szenteljük. Ez pedig a dubstep-grime-breakstep. Például a Rewindokról ismert Cadik teszi itt majd próbára a füleket, de a Töréspont több dj-je - Dst, Gumilap, Kebab - mellett meghallgathatjuk a hazai egyetlen Dubstep liveactet is, az Ekarost.

A buli látványfelelőse az Urbanizer csapata. Mindezt egy jelképes 800 Ft-os belépőért cserébe kínálják a szervezők, de játékunkon két darab egyszemélyes belépőt is kisorsolunk. Kérdésünk: Milyen bulit rendeztek január 27-én a K2-ben? A válaszokat Current néven várjuk február 2-a délig. A nyerteseket e-mailben értesítjük, nevüket közzé tesszük oldalunkon. A játékban a T-Online munkatársai nem vehetnek részt.

Ld50.hu