Koktélokat nyertek a ma esti party.[origo].hu-születésnapra

Vágólapra másolva!
2004 május 17. óta olvasható, hallgatható, élvezhető az ország legösszefogottabb partyoldala, a party.[origo].hu. Harmadik születésnapunkat egy nappal a tényleges indulás évfordulója utánl, május 18-án, pénteken a Merlinben ünnepelheted velünk és a jobbnál jobb fellépőkkel - a Zagarral, a Punjab Kabab House-zal, dj Betával, Áfonyával, Oyléval és Garbóval, Hifi Nyuszival, illetve a holland performanszcsapattal, a Pipslabbel. Megvannak a koktélnyertesek!
Vágólapra másolva!

Ez a program is az ünnepelt arcát mutatja, hiszen a triphoptól a reggae-n át az elektrodiszkó-house-minimál-vonalhoz egy kontinenesszerte ismert produkciót (Pipslab), illetve hazánk egyik legfelkapottabb zenekarát (Zagar) is sikerült megnyerni.

A szcénában kicsit is jártas partyarc számára nem ismeretlen az a folyamat, melynek során az elmúlt években a különböző elektronikus zenei stílusirányzatok teljesen elszeparálódtak egymástól.

Az egyes stílusok fanatikusait (vagy egyszerűen csak kedvelőit) láthatjuk egy-egy éjszaka a különböző klubokban, fesztiválokon, akik néha nem csak elképzelhetetlennek tartják más zenék meghallgatását, neadjisten az azokra való bulizást, de nem értik meg mások zenei világát, sőt nem egyszer le is nézik azt.

A legtöbb magyar partyoldal is tematikus módon működik. Minden zenének megvan a maga szájtja a hiphoptól a pszichedelikus zenéken át a trance-ig stb. A party.[origo].hu elsődleges célja a kezdetektől az, hogy ezt a tátongó szakadékot áthidalja.

Nálunk az éjszakai élet elektronikus zenei szegmense iránt fogékony emberek korra, nemre (és minden egyébre) függetlenül megtalálja a számítását, legyen szó programkeresésről (Partytár), képgalériákról (Partyphoto.hu), letölthető zenékről (Zenetár) és a legváltozatosabb szöveges tartalmakról.

Főoldalunkon rasztás reggae-előadó kacsint a heti technoelőzetesre, miközben Zenetárunkból minimalhouse szól a háttérben. Tematikus Partytárunkban egyetlen rendezőelv van: minél többfajta és minél nagyobb mennyiségű partyt ajánljunk olvasóinknak. Oda megyünk fotózni, ahol a legjobb bulit szimatoljuk, és bármiről közlünk előzetest, amit arra érdemesnek tartunk.

Ezen alapelvek mentén már több mint egy éve networkbe szerveztük az ország különböző stílusokkal és szubkultúrákkal foglalkozó partyszájtjait. Így lett partnerünk a hiphop-rappel foglalkozó Hiphop.hu, a legnépszerűbb hazai trance-rádió, a Trancetream - és hamarosan családunkban köszönthetjük a nemrégiben alakult Psylife-ot, mely a pszichedelikus kultúrával foglalkozik, illetve az következő hetekben induló Housemusic.hu-t.

A partyhangulat visszaadásáért több fotóoldallal is közreműködtünk már, jelenleg (és minden bizonnyal igazán hosszú távon), a Partyphoto.hu szállítja nekünk a legnagyobb, legjobb partygalériákat az ország minden pontjáról.