Orgazmus és földöntúli atmoszférák

Vágólapra másolva!
Megjelent a sorban az ötödik Psylife-mix. Az albumra dj ET, a színtér egyik legígéretesebb lineupját hozta össze: GMS Astrix, Oforia és Dél-Amerika legismertebb psy-előadója, a Wrecked Machines. A Psylife cikke.
Vágólapra másolva!

"Nem tudhatjuk, kinek milyen lesz az utazás vége, rajtad múlik" - hangzik el mintegy a szett nyitányaként Tristan It Depends on You című slágerének első pár másodperce, majd valamivel később észrevétlenül átúszik a legendás Green Nuns of the Revolution projektből is ismert Dick Trevor (manapság Dickster) és szintén angol kollegája, az Aphid Moon mögött álló Jules Hamer közös száma, a Galactic Family vérpezsdítő ütemeibe. Közös projektjük neve egyébként nem más, mint AMD (Aphid Moon&Dickster).

Dj ET (alias Ertner Tamás) mixének darabjai az első perctől az utolsóig remek ívet képeznek, sorra felvonultatva napjaink fullonpsytrance-ének habos krémjét. Földöntúli hangok és atmoszférák váltják egymást, meglovagolván a masszívan lendületes basszusfutamokat, melyek éles kifinomultsággal kommunikálnak a mindig aktuális ritmusszekcióval.

A korábban a Twisted Records fenegyerekeként emlegetett, ma már a Nano égisze alatt ügyködő Tristan, valamint Aphid Moon és Dickster mellett olyan nevek sorakoznak föl a mixben, mint az energikus psytrance egyik előfutára, a mára hihetetlenül sikeres GMS, illetve Perplex, vagy az izraeli Hommega Records egyik zászlóvivője, Astrix, kinek legutóbbi albumát közel húszezer példányban kapkodták el a rajongók világszerte, ami a psytrance-ben igencsak komoly eladásnak számít.

A Hommega színeiben lép be a mixbe még Pixel és X-Noize, a kiadó újabb üdvöskéi. Lapot osztottak még Onyxnak és Timelocknak is, valamint az igényes fullon szerelmesei most óriási orgazmust élhetnek át Tikal és Polaris közös szerzeménye, a Dynamic Swell part 2 alatt.

És helyet kapott Brazília és talán egész Latin-Amerika legismertebb és legnépszerűbb psy-előadója is, a Wrecked Machines, majd a szintén nem kis múltra visszatekintő Oforia fejezi be a mixet.

GMS vs. Wrecked Machines - Rounders

Psylife