Angol dj a szegedi Sing Sing-ben

Vágólapra másolva!
Ma kezdetét veszi az I Love Deep lemezbemutató turné - az első állomás a szegedi Sing Sing lesz, ahol a Plastic City sztárja, The Timewriter mellett Budai & Vic Ableton live szettje is hallható lesz. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

November kilencedikével kezdetét veszi, az I Love Deep lemezbemutató turné. A turné első állomása a SingSing lesz. Budai és Vic mellett, The Timewriter is megtiszteli jelenlétével a partyt, játékával pedig minden bizonnyal elkápráztatja majd a bulira ellátogató közönséget.

A Plastic City-s művész, zenész karrierje már 13 évesen sejthető volt, hiszen az egyébként is zeneszerető család fiát, az édesapa zenekonzervatóriumba küldte.

Klasszikus zenét tanult, de nem telt el sok idő, hogy az elektronikus zene hajnalán őt is magával ragadja a bakelitek világa.

1994-ben meg is jelentette The Timerewinder című albumát, amelynek sikere egyértelműen jelezte az elektronikus szcénában való létjogosultságát.

Többek között ennek az albumnak köszönhetően írhatott alá a Plastic City-nél, illetve kaphatott rezidensséget Sven Väth szuperklubjában, a frankfurti Cocoonban.

A partysorozat elmaradhatatlan dj-je is fellép majd a lemezbemutatón, ő pedig Madox, akitől szívet-lelket megérintő zenékre számíthatunk.

A szegedi klub rezidense Dusan pedig egy egyszeri és megismételhetetlen speciális warmuppal készül a korán érkezőknek.

Timewriter Szófiában

Housemusic.hu