Dupla This Is... Kleinenbergtől

Vágólapra másolva!
Sander Kleinenberghez immár teljesen hozzánőtt a This is embléma - miután már a kereskedelmi rádiókat is meghódította a This Is Ibiza (ezen Karányi Dani is közreműködött)   This Is Miami kislemezével. Három év után újra mixalbummal jelentkezik. A housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A dupla mix a Renaissance kiadónál jelent meg és a címválasztást sem variálták túl: This Is... Sander Kleinenberg lett a kiadvány neve. Sander legutóbb 2004-ben jelentkezett mixalbummal, a This Is Everybody Too akkor nagyot ütött, kíváncsian várjuk a folytatást.

Sander Kleinenberg a feltörekvő dj-státuszból hamar a nagyágyúk közé lépett, és producerként is komoly elismerést vívott ki. Elmondása szerint mindig gondot okozott neki a zenék bekategorizálása és felcímkézése, hiszen egy dj-t sokoldalúsága csak erősít, könnyebben tud alkalmazkodni különböző hangulatokhoz, országokhoz, helyszínekhez.

Ez a sokoldalúság köszön vissza az albumon is. Olyan, mint egy kirakós játék - mondja Sander. Van 28 darabkád, és valahogy össze kell raknod egységgé. Az egész arról szól, hogy stílusokat, műfajokat keversz össze, és újakat hozol létre.

Sander 1987-ben állt először a lemezjátszók mögé. Még alig volt 15 éves, és mindent játszott a rocktól a korai dance felvételekig. Néhány évvel később meg is jelentek első anyagai olyan neves kiadóknál, mint a belgiumi Wonka, a németországi Superstition, valamint a Strictly Rhythm New Yorkban.

Hamisítatlan holland, állandóan utazik, olyan híres helyeken lép fel mint, a Rex Párizsban, a Space Ibizán, és a Caf d' Anvers Antwerpenben. Elnyerte a Muzik Award Best Radio1 Essential Mix díját 2001-ben, a DJ Magazine 100-as DJ Poll listáján ő ért el a leggyorsabb felemelkedést (a 67-ről a 15-dik helyre). 2003-ban slágerlisták élére került a Lamyanak és Justin Timberlake-nek készített remixe, és megalapította saját kiadóját, a Little Mountain-t.


Housemusic.hu