Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Még mindig lehet jelentkezni a dj-iskolába

Vágólapra másolva!
Jócskán meghaladta már a százat a Dän von Schulz és a party.[origo].hu közös dj-iskolájába jelentkezettek száma. Két beiratkozás a karácsony előtti héten és az új év második hetén már megvolt, de január 14-én és 15-én, vagyis hétfőn és kedden lesz egy harmadik, egy pótbeiratkozás, ugyanott, ahol az eddigiek, tehát a Barokkóban - itt a tanoncok találkozhatnak, beszélhetnek is az "osztályfőnökkel".
Vágólapra másolva!

Legutóbb azt írtuk, a jelentkezők mintegy tíz százaléka lány, és ez az arány azóta némiképp tovább is emelkedett.

Az oktatás még ebben a hónapban megkezdődik, az órák négy héten keresztül, hétköznaponként délután négy és este hét óra között lesznek a Barokko tánctermében, ahol minden szükséges technika adott - a diákoknak csupán papírt és tollat kell magukkal vinniük.

"A tanfolyamra bárki jelentkezhet, hiszen tényleg az alapoktól fogjuk kezdeni. Azt garantálom, hogy aki komolyan csinálja, az négy hét elteltével rendelkezni fog olyan ismeretekkel, amelyekkel nekiláthat a dj-zésnek" - mondta Schulz.

"Minden segítséget meg tudok adni a jelentkezőknek, kivéve a ritmusérzéket, a tehetséget és a szorgalmat. Ezzel az egyhónapos tanfolyammal egyéves kínlódást lehet megúszni, hiszen mi megmutatjuk majd, mi hogyan működik, és nem kell mindenkinek otthon, magának kipróbálgatnia."

Schulz azt mondja, nagyon örült, hogy kimondottan érdeklődőek és nyitottak voltak a diákok - reméli, ez a jövő hét elején sem lesz másképp.

A szervezők még mindig várják a jelentkezőket, és ígérik, mindenkinek biztosítanak lehetőséget: ha túl sok lenne a diák, akkor külön csoportokat alakítanak majd.

Két újabb, most már pótbeiratkozás is bekerült a programba: január 14-én, hétfőn, délután három és este hat között, illetve másnap, 15-én, kedden, szintén délután háromtól, de már csak négyig, mert akkor már maga az oktatás is kezdődik.

party.origo.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről