Negyedszer is bekeverve

Vágólapra másolva!
ATB azaz André Tanneberger egyenes vonalú egyenletes mozgással tolja egymás után a mixlemezeket, az In the Mix-sorozat most megjelent negyedik (dupla) darabján Jean Michel Jarre, Alexander Popov és Glenn Morrison is új hangzást kapott.
Vágólapra másolva!

Hat stúdióalbummal, egy összefoglaló lemezzel és egy DVD-vel a háta mögött André Tanneberger már bebizonyította, hogy egy tehetséges zeneszerző és producer.

Emellett világhírnevet szerzett dj-ként is, folyamatosan úton van, bejárta a világ legjobb klubjait az USA-tól kezdve Ázsiáig és Európáig.

A The DJ - In The Mix sorozattal méltán lett népszerű, melynek immár negyedik része jelent meg idén. A The DJ 4 - In The Mix két tökéletesen mixelt lemezből áll, megtalálhatók rajta vadonatúj dalok, André örökzöld kedvencei és exkluzív remixei, valamint meg nem jelent ATB mixek, és egy teljesen új ATB kislemez a Justify.

ATB nem félt ezen a lemezen sem hozzányúlni a nagy klasszikusok szerzeményeihez. Az első lemezen például Jean Michel Jarre Vintage-e kapott merőben új hangzást, de nem ússza meg Oliver Smith, Josh Gallahan és a Mandala Bros sem.

André az első lemez nyitószámának választotta a kislemez dalát, a Justify-t.

A második lemez Andrew Benneten és Glenn Morrison kívül feltűnik még Deadmau5, a kanadai trance éllovasa is, akit Faxing Berlin című száma tett a táncparketteken ismertté.

Justify

ATB legutóbbi szerzői albuma áprilisban jelent meg Trilogy néven, mely kétféle változatban került a lemezboltokba. Egy tizenkét számot tartalmazó cd, melyen szerepel három rádiósláger, a Renegade, a Feel Alive és a Justify, valamint egy limitált számban kiadott dupla cd-s változat, melynek bónuszlemeze tizennégy lounge-ot tartalmaz, köztük a Trilogy harmadik és egyben befejező részét.

party.[origo].hu