Pillanatok a vöröslámpás negyedből

Vágólapra másolva!
Az olasz származású ausztrál, aki jelenleg Angliában él, egy igazi nemzetközi DJ és producer. A Magyarországon is gyakran fellépő Anthony Pappa azon lemezlovasok közé tartozik, aki nemcsak a dj-pultban, hanem zeneszerzőként, producerként is megállja a helyét. Hamarosan megjelenő mixalbumát a Housemusic.hu ajánlja.
Vágólapra másolva!

Technikai szempontból sokan a legjobb dj-nek tartják, érti a zenét és a számokat zseniális módon össze is tudja hangolni egymással. Több évnyi, a világ legjobb klubjaiban eltöltött fellépése után, Anthony Pappa 2008-ban úgy döntött, hogy ideje újra stúdióba vonulnia.

Megalapította saját kiadóját Red Light District néven, mely gondozásában idén áprilisban jelenik meg az első lemez, Moments címmel. A dupla mixlemezt Pappa deephouse felvételekkel indítja, majd a stílus techhouse-ba fordul és végül technóval fejeződik be.

Ebből is látszódik, hogy a szakma egyik nagy öregje egyáltalán nem fél a stílusoktól, akárcsak Nick Warren, ő is szinte bármit képes lejátszani vagy egy mixlemezre feltenni. A Moments-re az elektronikus zene kiváló felvételei kerültek fel, melyeket Anthony mesteri módon kever egybe.

Többek között olyan számok kaptak helyet az albumon, mint a Friendly People Music Is Improperje, Darko Esser Blackoutja vagy Jamie Stevens Keep Her Space-e és Anthony legfrissebb saját szerzeménye, az Outback is felkerült a korongra.

Az új lemez egy letölthető bónusz mix-szel egészül ki, és ez az igazán előremutató progresszív album biztosan kivívja az elektronikus zenét kedvelő közönség elismerését. Az album teljes trekklistáját elolvashatod itt.

Housemusic.hu

Anthony Pappa a melbourne-i Brown Alley-n