Vágólapra másolva!
Augusztus utolsó szombatján újra I Love Deep, ezúttal Kevin Yost májusi elmaradt fellépésének pótlásával, valamint Budai & Vic, Suprise és Lank közreműködésével a Club Privében. A Housemusic.hu ajánlója.
Vágólapra másolva!

A már hagyományosnak mondható augusztus végi megmozdulásra eredetileg a hajdani szép emlékű Budapest Parádé afterpartyjaként került sor, az utóbbi években az utcai felvonulás nélkül is rendszerint parádésra sikerülnek. Ezúttal sem lesz ez másképp: garancia erre többek között Kevin Yost, az úriember, aki több mint négy év elteltével tér vissza lesz az I Love Deepre. Az amerikai - aki tizenegy éves kora óta szerelmese a lemezjátszóknak - debütáló albumából, a One Starry Nightból, a műfajban egyedülálló módon, világszerte több mint ötvenezer példányt adott el.

Amellett, hogy végig dj-zte a világot, saját dzsesszzenekart is alapított, amellyel a legnevesebb fesztiválokon lép fel rendszeresen. Természetesen a stúdiómunkát sem hanyagolja el, az éves szinten több tucatra rúgó megjelenéseivel olyan lemezeken találkozhatunk, mint Saint Germain-en-Laye Café című duplacédéje, a New York House Sessions, a Destinations, vagy a már negyedik szériánál tartó saját mixsorozata, a Small Town Underground.

Produceri munkáit és dj-szettjeit leginkább az instrumentalitás, az élő hangszerek és a house fúziója jellemzi, mely nyomokban dzsesszes hangzással párosul. És hogy igazán különleges legyen az éjszaka: ismételten az I Love Deep fellépői között köszönthetjük Surprise-t, aki egy igazán hangulatos warm-upot ígér, illetve a rezidens, Budai & Vic és Lank is a dj-pult mögé áll.

Az I Love Deep szezonzáró rendezvényére jegyet kizárólag a helyszínen, a Tölgyfa utcai Club Privében lehet váltani. Az ár ILD-vipkártyával és Privé-tagságival kétezer, e-flyer vagy kinyomtatott hirdetés bemutatásával kétezerötszáz, míg kedvezmények nélkül háromezer forint.

Ha sokallod az árat, vagy kacérkodnál Fortuna istennővel, akkor neked való az I Love Deep és a Housemusic nyereményjátéka! Válaszolj egy könnyű kérdésre itt, és máris Tiéd lehet a vipbelépők egyike!

Housemusic.hu

Kevin Yost: 7th Heaven