Előszilveszteri Atmos - megvannak a nyertesek!

Vágólapra másolva!
Legutoljára augusztusban Ozorán találkozhattunk a svéd pszichedelikus színtér nagyágyújával, a világhírű goa-psytrance varázsló dj Atmos-szal, ám idén még egyszer megörvendeztett minket. Az elektronikus zenei színtér közkedvelt alakja a Studio4-ben tartja speciális lemezbemutató buliját. Játékunkon öt szerencsés nyert jegyet a bulira.
Vágólapra másolva!

Év végén a Black Head Agency és a Colorhead Collective még egyszer jól belecsap a lecsóba, és egy fergeteges goa trance partyval búcsúztatja az óévet. December 29-én a Soroksári úton található Studio4-ben este nyolctól reggel nyolcig többek között Atmos, Manna és Pila szettjét hallgathatjátok meg.

Atmos neve már lassan tíz éve virít a szcéna legnagyobbjainak listáján. Egyébként nemcsak itthon, mindenütt is az ő színrelépése jelentette a skandináv trance áttörését.

Tomasz Balicki a kezdetek kezdetén még Mato Project néven próbálkozott, bizonyos Magnus Anderssonnal közösen, aki később Noma néven vált a műfaj szintén igen népszerű eladójává. Az Eve Recordsnál megjelent Body Trance után 1999-ben jött ki a The Only Process, mely számtalan remixet is megélt.

A Headcleaner nyolc évvel ezelőtti megjelenése után a Cass & Slide legénységével összefogva (Atmos & Friends aka Echo-Lab) 2001-ben a Flying Rhino égisze alatt jött ki a második album, az Overlap LP. A legutolsó önálló albuma a 2nd Brigade (Spiral Trax, 2004) volt, de a neve ettől függetlenül is feltűnik itt-ott, ahol valamennyire is komolyan veszik a pszichedelikus zenéket.

A nagyszínpadon Atmos egy három órás speciális lemezbemutató live act-tel varázsolja el a nagyérdeműt. Rajta kívül játszik még a közeli Horvátországból másodjára hazánkba ruccanó Pila. A zágrábi pszichedelikus színtér jól ismert alakja legutóbb 2006-ban Ozorán utaztatta a közönséget.

Ugyanezen a helyszínen hallhatjuk a szintén nem először felbukkanó holland Mannát, akinek jótékony pszcihomasszázsát nyilván senki nem veszi majd rossz néven. Őket követi magyar részről Wagahor, valamint Era, Baaint és Botond egyedülálló live show-ja.

A chill színpadon a Soft Motelen kívül, Flyharmonix koncerten, valamint Freeman, Mezcla, Aurafood, Homegrow N Solar System és Waga szettjére nyugodhattok meg.

A szervezők mindent megtesznek az ideális hangulat érdekében, a speciális hang- és fénytechnika mellett a Magma Tűzszínház lélegzetelállító tűzzsonglőr elemekre épüő produkcióját is megtekinthetitek. A Colorhead moziban a Liquid Crystal Vision egyórás, a goa kultúra atmoszféráját bemutató dokumentumfilmjét nézhetitek meg.

Atmos Braziliában