Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pszichedelikus utazást rögzítenek DVD-re

Vágólapra másolva!
Április 9-én a Trafó nagytermében lép fel a Zagar együttes, ezúttal ismét az Underground Dívákkal és Ligeti Gyurival együtt. A koncerten teljesen új látványvilágot varázsolnak a banda zenéjéhez, ráadásul a buliról hivatalos videófelvétel is készül.
Vágólapra másolva!

Ilyen alkalom utoljára a novemberi lemezbemutató alkalmával volt, amikor az eredetileg öttagú együttes vendégművészekkel kibővítve lépett fel.

Zságer Balázs főképp billentyűkön és mostanában néha énekhangjával tűnik ki, Kovács Andor gitáron, Zságer-Varga Ákos basszeron és Lázár Tibor dobon kísér, illetve dj Bootsie szkreccsei egészítik ki a produkciót.

Az est folyamán régebbi dalok is felcsendülnek majd, és a londonban élő Ligeti György (The Puzzle) több számban is énekel. Rajta kívül Magyarország talán legjobb énekesnőiből verbuvált, eredetileg hattagú Underground Dívák is ott lesz.

A Sena, Péterfy Bori, Hodosi Enikő, Kutzora Edina, Judie Jay, Németh Juci alkotta alkalmi csoportulásból az utóbbi három énekesnő biztosan ott lesz. Az ő vendégszereplésükkel készített Wings of Love számos rádió és az MTV toplistáján is az első helyre került, most a dívák több dalban is énekelnek majd.

Néhány számhoz felfrissített vizuális koncepciót láthat majd a közönség, a koncertről tíz kamerás DVD-felvétel is készül.

A 2001-ben alakult Zagar formáció jellegzetesen egyedi hangzásvilágával egyre előkelőbb helyet vívott ki magának az utóbbi években a magyar könnyűzenei palettán. Első bemutatkozó albumukat, a Local Broadcastot jelenleg a berlini M-Connexion Európa-szerte terjeszti.

Azóta számos filmben (Szezon, Csodálatos Vadállatok, A szabadság szobra, Live), illetve amerikai tévésorozatokban (CSI New York, Miami Helyszínelők, Las Vegas) is hallhatóak zenéik.

Zagar: Party Animals (élő felvétel)

A Cannot Walk Fly Instead című új albumuk tavaly ősszel jelent meg Magyarországon, ám már számos díjat besöpört. A lemez egy pszichedelikus utazás bravúros stíluskavalkáddal, amelyet egy jellegzetes elektronikus zenei szövet hálóz be.

Koncertkezdés este nyolckor, jegyek elővételben a Trafó jegypénztárában 2200 forintért válthatók, a helyszínen szokásos diákjegy nincs, és a bulira a Trafó bérlet sem érvényes.

party.[origo].hu

Zagar: Wings of Love

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről