Snoop-ot újra beengedik Angliába

Vágólapra másolva!
A rapmogul a napokban jelentette be Larry King showműsorában, hogy a brit hatóságok feloldották vízumtilalmát, így újra mehet koncertezni a szigetországba.
Vágólapra másolva!

"A bíró ártatlannak talált, így újra tudok utazni"- mondta Snoop az esti showban. A rappert 2007-ben tiltották ki Angliából, miután 2006-ban egyszer már figyelmeztették rendzavarásért a repülőtéren. A brit hatóságok nem kommentálták az ügyet.

Snoop, aki éppen új albumán a Fatherhood-on dolgozik, azt nyilatkozta: "Ok Nagy-Británnia, a nagy Snopp visszatér és megadja nektek, amit akartok."

Az interjúban arra is kitért, hogy kölcsönös szeretet van közte és a brit közönség között, de sajnos volt az utóbbi időben néhány affér, ami beárnyékolta ezt.

Múlt évben lett volna néhány közös koncertje Angliában P. Diddy-vel, de ekkor vonták be vízumát, így le kellett mondani a turnét.

Az akkori szervezőbrigád szóvivője azt állítja: ők megpróbálták a brit hatóságokkal a színfalak mögött elsimítani ezt a kis rendzavarásos ügyet, de nem sikerült.

Ugyancsak 2007-ben Ausztráliába is megtagadták tőle a belépést, ugyancsak "magatartási okokra" hivatkozva.

AZ MTV Europe Music Awardson Berlinben, melyen Snoop volt a házigazda, többször szóvátette, hogy őt bizony kitiltották az öreg szigetről. "Az 1800-as évekből való törvények szerint élnek." - foglalta össze a rapsztár a brit hatóságok tevékenységét.

party.[origo].hu

Snoop feat. B-Real: Vato