Alvilági szamurájok - netes rádión terjeszkednek

Vágólapra másolva!
Tavaly kiadott új lemeze után a két jó barát alkotta Underworld formáció még javában turnézik világszerte, ám rajongóiknak így sem kell  kontinenseken keresztül utazgatniuk, ugyanis mától fogva rendszeres élő műsorral jelentkeznek saját honlapjukon. Emellett a japán Samurai.FM online rádióműsora is ötéves évfordulóját ünnepli világszerte.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt év nagysikerű élő közvetítései után, melyet többek közt a frankfurti Cocoon klubból és a tokiói Oblivion Hallból adták, az Underworld hamarosan negyedévente jelentkező exkluzív műsort sugároz saját weboldalán. Az underworldlive.com oldalon ma este hat órától élőben hallgatható az első rádióadás.

Az április huszonharmadiki adás után már biztosan sor kerül négy műsorra, idén június, szeptember és december, valamint a jövő év márciusának minden második szerdáján érdemes lesz az Underworld honlapjára felmenni. Arról még nem tudni, hogy milyen hosszú lesz a rádióadás, ám abban élő stúdiófelvételek, teljesen új és kiadatlan felvételek, valamint régi klasszikus dalaik új átiratát is hallani lehet.

Ezen kívül nem csak saját dalaikat, hanem kedvenc művészeik, dj-ik és kiadóik zenéit is játszák majd, mindenféle stiláris megkötés nélkül, bemutatva és rövid képet adva, milyen zenéket hatottak és hatnak most is a zenekarra. A sorozat első adását tehát ma este hatkor (brit idő szerint) lehet végighallgatni az Underworld honlapján.

Ha már neten közvetített rádióműsor, akkor szorosan idekívánkozik, hogy az egyik meghatározó online rádiós magazin, a Samurai.FM ötéves születésnapját ünnepli. A csatorna az elmúlt évek során az exkluzív rádióműsorok és élő szettek szállítójává vált.

A japán rádiócsatorna naponta frissített műsorában több száz exkluzív felvételt lehet meghallgatni a stílusok elég széles skáláján. Nem csoda, hogy a dance-szcéna legyik leglátogatottabb oldalává vált igen hamar a Samurai.FM honlapja.

Emellett igen hasznos adatbázist tartanak fenn a nemzetközi klubélet fontosabb embereiről, partyjairól és kiadványairól. Az évforduló nem maradhat figyelem nélkül, májusban Manchesterben, Londonban és Tokióban is partykat szerveznek az ötéves Samurai.FM tiszteletére.

party.[origo].hu

Underworld: Cowgirl (Live)