Ismét kinyit a Cha-cha-cha Terasz

Vágólapra másolva!
Harmadik éve nyit ki a legendás Cha-Cha-Cha terasz a Margitszigeten, ezúttal teljesen új külsővel és még több programmal. A hosszúra sikeredett, háromnapos nyitóhétvégén a hazai dj-elit lép fel.
Vágólapra másolva!

Húzós nyitóbuli a margitszigeti Cha-Cha-Cha Teraszon csütörtök este, hiszen a szórakozóhely teljesen felújítva és megújult külsővel várja a bulizni vágyókat. A legendás ötösfogat mindegyik dj-je több éve nyomja az ipart, ráadásul szinte bármilyen zenét képesek egymásra pakolni, így aztán a zenei egyhangúság elleni védőszer garantált.

Elsőként Izil izzítja a hallójáratainkat, aztán a Deck Attack programsorozat egyik muzsikus huszára, Infra Gandhi rohamoz fincsi, dzsezzi elektronikájával hallójárataink ellen. A huzamosabb ideje elválaszthatatlan Superman és Mango folytatja a hangulat fokozását, míg az estét az ős-Tilosos Palotai-fater fejezi be.

Péntek este sem adják alább a szervezők, hiszen Mango warmupja után egész éjszaka Superman és Palotai back2back szettjét hallgathatják a lelkes partyzók. Szombaton a Bootleg butik rendezvénysorozat első partyja látható-hallható, ahol Vida G. és 45/33 pakolja kedvenc mashupjait, egészen vasárnap hajnalig.

A Margit-hídi bejárótól mindössze ötven méterre, a Margitszigeti Atlétikai Centrum szomszédságában található szórakozóhely 2006 nyara óta működik. A mainstream és az underground találkozási helye a terasz, amely az őshely és nagybáty Kálvin tér attrakcióit hozta föl az aluljáróból.

Kezdetben olyan programsorozatok, mint a csütörtöki Diszkórobbanás, Superman és Mango pénteken, AAD szerdán, és persze a külföldi föllépőkkel súlyosbított szombati buli. Pénteken és szombaton eddig néhány kényelmetlenség is akadt: aki egyáltalán bejutott a teraszra, az sem juthatott egyhamar italhoz a hatalmas tömeg miatt, ráadásul hasonló sokaság vette körül a soproni Volt Fesztiválon vagy a zamárdi Balaton Soundon föltűnő Cha-Cha-egységeket is.

party.[origo].hu