A második félidejük nem tetszett a spanyoloknak

Vágólapra másolva!
Vicente del Bosque szerint jól döntött, hogy Fábregasszal kezdett, a Portugálok ellen pedig különleges meccset játszanak majd.
Vágólapra másolva!

"Nagyon fáradtak vagyunk, de ezt meg kell ünnepelnünk" - mondta a franciák legyőzése után Sergio Busquets spanyol középpályás. "Nagyon kemény meccs volt, de a végén meglett az eredménye annak, amit vártunk. Az első félidőben sokkal jobbak voltunk, de a másodikban más felfogásban játszottak a franciák" - mondta Busquets. A portugálok elleni meccsről azt mondta, hogy az speciális lesz számukra. "De ez Portugália elleni meccs lesz, nem Cristiano Ronaldo elleni" - tette hozzá.

A Barcelona középpályása, Xavi is arról beszélt, hogy az első félidőben még nem hagyták kibontakozni a franciákat, de a másodikban már többet birtokolta a labdát ellenfelük. "Nagyon boldogok vagyunk, mert nagyon kemény meccsen vagyunk túl" - magyarázta a Barcelona középpályása.

A spanyolok ismét klasszikus csatár nélkül kezdtek, amit nem bánt meg Vicente del Bosque. "Bízom Fábregasban. Három nagyon jó csatárunk van, de ő nagyon jó formában van. Mindig azt mondom, hogy Xavinak és Busquetsnek nagyobb szerepe van a támadásban, mint a védekezésben" - mondta Del Bosque.