Vágólapra másolva!
Néhány éve a skót élvonalban az újonc Livingston FC a Rangers FC-t fogadta, és mivel a glasgow-i klub az ország egyik legsikeresebb egylete, a csapat vendégjátékát óriási érdeklődés kísérte.

Természetesen a hazaiak serdülő futballistái is külön készültek a találkozóra, és a meccs alatt, miközben labdaszedőként működtek közre, igyekeztek minél közelebbről megfigyelni a sztárok mozdulatait, hogy esetleg elleshessenek egy-két trükköt. Így tett a 13 esztendős Scott Stewart is, akinek kedvenc játékosa nem más, mint a Livi középhátvédje, Martin Andrews. A trinidadi futballista híres arról, hogy vészhelyzetben hatalmasat szokott belebikázni a labdába, így szabadítva fel a kaput.

Valami hasonlót próbált meg a Rangers ellen is, ám bivalyerős lökete épp szerencsétlen Stewartot találta fejen. A srác előtt elsötétedett a világ, és amikor magához tért, már az öltözőben feküdt, és a csapatorvos élesztgette.

A fiatalember azonban az eset után is Andrewst tartja kedvenc futballistájának. "Ő a csapat egyik legjobb focistája, és ez nem változik meg azért, mert véletlenül eltalált a labdával" - mondta a 13 esztendős fiú a felnőttek bölcsességével. Andrews számára azonban ez a találkozó az esetet követően is rosszul alakult: előbb összehozott egy tizenegyest, majd pedig a második játékrészben piros lapot kapott Tore-Andre Flo felvágásáért.