Hun vállalja a felelősséget a súlyos vereségért

Vágólapra másolva!
A vb eddigi legnagyobb verését kapta Észak-Korea válogatottja, amely hétfő délután 7-0-ra kapott ki Portugáliától. Az korei kapitány szerint csődött mondott az általa kidolgozott taktika, míg portugál kollégája érthető módon felszabadultan nyilatkozott
Vágólapra másolva!

Carlos Queiroz, a portugálok szövetségi kapitánya: "Nagyszerű bemutató volt, remek gólokkal és szenzációs hangulattal. Nagy nap ez Portugália és az ország futballja számára, s a csapatnak is szüksége volt egy ilyen összecsapásra, mert a jó játék után a motiváció és az önbizalom is nő. Lőttünk hét gólt, de ez ugyanúgy három pontot ért, mintha csak egyszer, vagy kétszer találtunk volna be, ezért most már a következő meccsre koncentrálunk."

Kim Jong Hun, az észak-koreaiak szövetségi kapitánya: "Felelősséget vállalok a súlyos vereségért, mert az általam kidolgozott taktika csődöt mondott. A játékosaim mindent megtettek, ami tőlük tellett. Mindenesetre szakmai szempontból nézve a találkozót, teljesen egyértelmű, hogy szétestünk, s nem tudtuk megakadályozni a támadásokat, ezért sok gólt kaptunk."