Vágólapra másolva!
Az általában forrófejű Seattle SuperSonics higgadtan, a tapasztalt Utah Jazz viszont meglepően idegesen viselkedett, amint a hazaiak a kirobbanó formában játszó Gary Payton vezetésével 104-93-as győzelemmel egyenlítették ki a párharcot, amely pénteken Salt Lake Cityben fejeződik be.

Fotó: Reuters

Payton (jobbra) John Stocktont igyekszik
összezavarni

Ha az a pénteki meccs "húzós" lesz, akkor nehéz szavakat találni erre a szerdaira. Payton, akit az NBA egyik nagy odamondogatójának ismernek, úgy felhúzta a Jazzt, hogy azok hat technikait és két kiállítást - Jerry Sloan edzőét és a sztárcsatár Karl Malone-ét - szedtek össze. Leginkább a bírókkal veszekedtek a vendégek, de a meccs vége felé Malone Paytonnal ugrott össze keményen. Mindkettő technikait kapott, és a pankrátornak is készülő Postásnak ez már a második volt, ami automatikus kiállítást jelent. "Be volt izgulva, nekem jött, és én senki elől nem futok el" - reagált Payton, aki még egy szavak nélküli üzenetet is küldött Malone után az öltözőbe: a lefújás pillanatában süllyesztett el egy triplát.

Fotó: Reuters

Ilyen egy haragvó és döbbent Postás

Nyugati főcsoport:
Seattle SuperSonics - Utah Jazz 104-93
Key Arena, 16 631néző
A legjobbak (pont, lepattanó, gólpassz): Payton 35, Payton 10, Payton 11, illetve Russell 26, Malone 14, Stockton 12
Az állás: 2-2

[mécs]

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló:

Korábban:

A Miami lépett tovább elsőként a konferencia-negyeddöntőkből, három mérkőzésen söpörve el a Detroitot. Nemcsak a Grant Hillt nélkülöző Pistons, a Tim Duncan hiányától szenvedő San Antonio esete is jól példázza a sztárok fontosságát: a címvédő ellen előnybe került a Phoenix. A Seattle hazai pályán szépített a Utah ellen, az Indiana pedig Milwaukee-ban nyerve szerzett előnyt.