Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az angol bajnokcsapat trinidadi csatára, Dwight Yorke úgy nyilatkozott, kész elhagyni a Manchester Unitedet, ha nem kap elég játéklehetőséget az együttesben. A dolog érdekessége, hogy Yorke jelenleg combizomsérüléssel bajlódik, ezért esélye sem volt arra, hogy játsszon a Deportivo La Coruna elleni BL-mérkőzésen.

"Igaz, jelenleg sérült vagyok, de egyszer visszatérek, és ha nem kapom meg az esélyt, más alternatívákat is meg kell vizsgálnom. Ez a legkedvesebb klubom, szeretem és mindent meg is teszek érte, de ha megvonják tőlem a lehetőséget, akkor új utakat kell keresnem" - mondta Yorke, akire rájár a rúd, hiszen a nyáron hazája válogatottjából is kiebrudalták. Tény azonban, hogy az MU-ból hiába távozott Teddy Sheringham (Tottenham), Sir Alex Fergusonnál a fekete támadó csupán a negyedik a rangsorban Ruud van Nistelrooy, Andy Cole és Ole Gunnar Solskjaer mögött.

"Szerepelsz végre egy tétmeccsen, aztán ismét a kispadon találod magad. Így nehéz bizonyítani, ehhez legalább 4-5 mérkőzésre szükséged van" - mondta Yorke, aki arról nem nyilatkozott, felvette-e már a kapcsolatot valamelyik lehetséges új kenyéradójával.

Pincési László

Korábban:

Mindent egy helyen az Eb-ről