Vágólapra másolva!

Kiegyenlített a Pacers <br/>

Ezúttal elmaradt a csoda a Madison Square Gardenben, a New York Knicks alulmaradt az Indiana Pacerszel szemben, amely 90-78-as győzelmével kiegyenlítette a keleti főcsoportdöntő állását.

Fotó: Mike Segar/Reuters

Davis Houstonnal ütközik

Jalen Rose 9 pontot szerzett a negyedik negyedben, a kispadon kezdve összesen 19-et, Chris Mullin 18-at, Antonio Davis pedig szintén csereként 16-ot dobott. Az Indiana túltette magát Larry Johnson szombat esti mérkőzést eldöntő "négypontosán" ugyanúgy, mint Rik Smits és Reggie Miller sokasodó személyi hibáin.

"A dolgok visszatértek a rendes kerékvágásba" - mondta Rose. - "Jobbak vagyunk. Reggie és Smits semmit nem csináltak az első félidőben, mégis jobbak voltunk."

"Egészen megleptek a fiúk" - tette hozzá az Indiana edzője, Larry Bird.

Fotó: Ray Stubblebine/Reuters

Sprewell Mullin mellett menne el

"Nem fogjuk legyőzni őket úgy, hogy rosszul védekezünk és 50%-kal hagyjuk őket dobni" - mondta a New York edzője, Jeff Van Gundy. - "Mi védekező stílusú csapat vagyunk elsősorban, jó lepattanózással, de ma mindkét kategóriában gyengék voltunk."

Marcus Camby volt a Knicks legeredményesebbje, a padon kezdve dobott 18 pontot. Allan Houston 14-et szerzett 5/16-os, Latrell Sprewell 12-t 6/14-es, Johnson pedig 11-et 5/15-ös mezőnymutatóval. Sprewell először kezdett a playoff során, de ő maga is bevallotta, hogy nem ment neki a játék, és hogy kezdett-e vagy sem, nem volt tényező ebben. "Nem számít. Egyszerűen nem játszottam jól. Amikor Smitset levitték, elhittük, hogy átvehetjük az irányítást. Nem ez történt." Patrick Ewing hiányában Sprewellnek kellett volna átvenni a sztárcenter szerepét, mind a palánk alatt, mind a játékostársak vezéreként.

Ez volt a párharc első meccse, amely nem volt szoros, az eddigi három összesítésében a New York mindössze két ponttal volt jobb az Indianánál (271-269), az első találkozón Indianapolisban három, míg az előző New York-i mérkőzésen egy ponttal nyertek. A Pacers otthonában szerdán az ötödik meccs következik, immáron újra tiszta lapokkal.

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.



Ajánló: