Vágólapra másolva!
Nem történhetett olyan esemény a héten, amely elhomályosíthatta volna Talmácsi Gábor sikerét: az első magyar gyorsaságimotoros-világbajnok Valenciában biztosította be összetettbeli elsőségét. Nemzetközi szinten David Nalbandian remeklését emeltük ki, az argentin teniszező az egész évi ramaty szereplés után az utolsó két Masters-viadalt megnyerte, mindkétszer legyőzve Federert és Nadalt, a világranglista élén álló két klasszist. Szubjektív válogatásunk dobogósa lett az Alba Volán, amely végre győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit az osztrák ligában.

Nem viccnek szántuk, igenis komoly sportértéknek tartjuk, hogy az Alba Volán jégkorongcsapata megszerezte első győzelmét az osztrák Erste Bank Ligában.

A magyar bajnok, amely minden téren óriási hátránnyal indult az osztrák és szlovén riválisokkal szemben, minden bizonnyal nem tudja teljesíteni a kitűzött célt, s nem jut 8 közé, de talán sikerül megerősödni annyira, hogy a tanulóév után jövőre nem a pofozógép szerepét osszák rá.

Jan Jasko tanítványai pénteken, hazai pályán Palkovics Krisztrián három góljának köszönhetően 3-2-re verte a Villach együttesét, s bár a nagy örömöt egy csúnya, 7-0-s salzburgi zakó követte, reméljük, nem utoljára láttuk örülni a fehérvári hokisokat.