Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs vasárnap szerencsés kimenetelű balesetet szenvedett az M3-as autópályán, miközben Budapestről Nyírlugosra tartott egy bérelt Lamborghini Aventadorral. A kora délutáni felhőszakadásban négy baleset is történt az autópálya ezen szakaszán.

Így tört össze Dzsudzsák kocsija

A focista a Facebook-bejegyzése szerint egy csúszós útszakaszon kicsúszott az autójával. "Egyedül voltam, sérülést nem okoztam, és én sem sérültem meg." Dzsudzsák hangsúlyozta, bár ezen a ponton mások is kisodródtak, a két balesetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz.

Dzsudzsák balesete a 67-es kilométernél történt a sztráda Gyöngyös és Hatvan közötti szakaszán. A Heves Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője a Borsnak azt nyilatkozta, összesen négy baleset történt rövid időn belül az M3-as autópálya 64-es és 68-as kilométere közötti szakaszán. A balesetek a kora délutáni felhőszakadásban történtek, a megváltozott útviszonyok miatt.

A Nemzeti Sport úgy értesült, Dzsudzsák egy bérelt Lamborghi Aventadorral tartott Budapestről hazafelé Nyírlugosra, hogy meglátogassa édesanyját. A Lamborghini Aventador egy kétüléses sportautó, amelyet 2011 óta gyártanak Olaszországban. Ára Európában mintegy 255 000 euró, maximális sebessége 350 kilométer/óra, és 2,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órára.

Az MLSZ honlapja arról tudósított, hogy a futballista a szerencsés kimenetelű baleset után felhívta Egervári Sándor szövetségi kapitányt, és jelezte, a megbeszéltek szerint a válogatott rendelkezésére áll. Egervári Sándor együttese csütörtökön Győrben Kuvaitot fogadja.

A Totalcar.hu fényképe szerint a Lamborghini Aventador eleje és hátulja is összetört.

A középpályásnak tavaly decemberben Budapesten volt balesete, akkor hátulról koccant neki egy másik autónak a Porsche Panamera GTS sportkocsijával. 2006-ban nem úszta meg sérülés nélkül, egy árokba borulás után kéztöréssel és agyrázkódással került kórházba.

Dzsudzsák számára egy hete fejeződött be az idény az orosz ligában, melyben a Dinamo Moszkva csapatával a hetedik helyen végzett.