Dán ellenfél vár a Veszprémre a BL-nyolcaddöntőben

Telekom Veszprém
Veszprém, 2018. március 3. A veszprémi Blaz Blagotinsek (k) és a szlovén Borut Mackovsek (b) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája tizennegyedik fordulójában játszott Telekom Veszprém - Celje Pivovarna Lasko mérkőzésen a Veszprém Arénában 2018. március 3-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
A dán bajnokságban listavezető Skjern HB csapatával találkozik a Telekom Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A veszprémiek - akik szombaton lejátszották utolsó mérkőzésüket - a második helyen zárják a B csoportot, így az alsó ágról kaptak ellenfelet. Az ottani párharcból a Skjern jutott tovább, miután az idegenbeli 32-30-as vereség után vasárnap hazai pályán 33-26-ra legyőzte az ukrán Motor Zaporizzsja együttesét.

A mérkőzés hőse a Skjern szerb válogatott kapusa, Tibor Ivanisevic volt, aki nem kevesebb mint hét darab hétméterest fogott meg a mérkőzésen.

Minden ág Kölnbe vezet:

A BL nyolcaddöntőjét az előző idényben bronzérmes magyarok idegenben kezdik március 24-én vagy 25-én, a hazai visszavágóra a következő hétvégén kerül sor.