Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Gúnyos hozzászólásokkal fogadták a hírt a francia lapokban a futballszurkolók, hogy Lionel Messi akár már ma, de legkésőbb hétfőn megérkezik Párizsba orvosi vizsgálatra. Messi vasárnap délben sajtótájékoztatón búcsúzott el Barcelonában, ahol azt állította, nem egyezett meg a PSG-vel, ez csak egy lehetőség. Ha ilyen gyorsan megérkezik Párizsba, az azt jelenti, hogy ez nem volt igaz, és csak színjáték volt a drámai barcelonai búcsú, a megállapodás már hónapokkal ezelőtt létrejöhetett.

- írja az egyik szurkoló, utalva a csapat tulajdonosára (gyakorlatilag a katari állam), amely gátlás nélkül vásárolja össze a világ legjobb játékosait - igaz, az utóbbi időben már jórészt az öregedőket.

- írja egy másik szurkoló. Az Ehpad az idősotthonok rövidítése. Messi 34 éves, mellette idén a PSG leigazolta a 35 éves Sergio Ramost is.

- írja egy másik szurkoló.

- így bontja ki a PSG rövidítést egy szurkoló (a Pigeon nemcsak galambot jelent, hanem ebben a sértő értelemben is használják).

- gúnyolódik egy szurkoló.

- írja egy másik hozzászóló.

- írja valaki, arra utalva, hogy a PSG-nek semmi szüksége Messire csak szétesik a csapategység.

Ezt támasztja alá, hogy a nagy rivális Olympique Marseille szurkolói közül többen örültek az igazolásnak, mert szerintük ezzel gyengül a PSG.

Mindent egy helyen az Eb-ről