Vágólapra másolva!
Októberi súlyos sérülése után egyre közelebb van a visszatéréshez Varga Barnabás, a Ferencváros magyar válogatott támadója. A címvédő a közösségi oldalán tudatta, hogy a csatár újra edzésbe állt.

Mint ismer, Varga Barnabás október 22-én, a Diósgyőr elleni bajnokin szenvedett combizomszakadást, és hosszú hetekre kidőlt, emiatt pedig a Ferencváros mérkőzései mellett a magyar válogatott novemberi Európa-bajnoki selejtezőit is kénytelen volt kihagyni.

Varga Barnabás hamarosan visszatérhet Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Varga a Montenegró elleni novemberi Eb-selejtező után úgy fogalmazott, hogy még az idén szeretne pályára lépni. Nos, úgy tűnik erre reális esély mutatkozhat, mivel a felépülése a jelek szerint jól halad. A Fradi a hivatalos Facebook oldalán megosztott egy fotógalériát, amelyből kiderült, hogy a 29 éves csatár is részt vett a magyar bajnok kedd esti edzésén, így várhatóan hamarosan újra pályára léphet tétmérkőzésen.

A Ferencvárosnak nagy szüksége lenne a gólerős csatárra, ugyanis a hétközi Mezőkövesd elleni siker előtt sorozatban négy bajnokin maradt nyeretlen és a vesztett pontok tekintetében már az éllovas Paks mögött van az NB I-ben, míg a Konferencia-ligában december 14-én sorsdöntő meccset vív a Fiorentina ellen.

A 29 éves támadó az előző szezonban gólkirály volt a Paks játékosaként, nyáron igazolt a Ferencvároshoz, amelynek színeiben parádésan kezdte a szezont, sokáig Erling Haaland és Cristiano Ronaldo mellett Európa harmadik legjobb gólvágója volt idén. Eddig 19 meccsen 17 gólt lőtt és kiosztott emellett 7 gólpasszt is, mellette pedig hét gólpasszt is adott.