Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-0-ra nyert Mezőkövesden, ezzel négy forduló után tudta újra begyűjteni a három pontot az NB I-ben. A meccs után Dejan Sztankovics értékelte a látottakat, és a Fradira váró idei fontos meccsekről is beszélt.

"Minden győzelem a lehető legjobbkor jön. Nagyon örülök a meccsnek, most azok a játékosaim is lehetőséget kaptak, akik erre az utóbbi időben sokat vártak. A védekezésünk is rendben volt, sorozatban másodszor nem kaptunk gólt.

- kezdte értékelését az M4 Sportnak a Fradi szerb edzője a Mezőkövesd elleni győzelem után.

Dejan Sztankovics csapata ismét nyert az NB I-ben Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Nagy gratuláció illeti a góllövőket, Zachariassent és Marquinhost, hiszen rengeteget játszanak, fáradtak lehetnek. Csapatként nyerünk, együtt is veszítünk, de le a kalappal a két játékosom előtt, hogy ilyen sokat tettek a győzelemért ma este" - méltatta két góllövőjét Sztankovics, aki a Fradi legfontosabb idei meccseiről, a Fiorentina elleni Konferencia-liga-mérkőzésről, valamint az azt megelőző Paks elleni bajnoki rangadóról is szót ejtett.

"Fontos a lendület, ráadásul megint nem kaptunk gólt, ez nagyon jó.

A Paks elleni találkozó egy igazi derbi lesz, mert a bajnokság két legjobb csapata fog megmérkőzni egymással" - mondta a Fradi edzője.