Vágólapra másolva!
Kilencvenkilenc százalék, hogy a jugoszláv vízilabda-válogatottal olimpiai aranyat, és idén a Margitszigeten Európa-bajnokságot nyert kiváló kapus, Aleksandar Sostar a Ferencvároshoz igazol.

Wiesner Tamás, az FTC szakosztályvezetője ugyan csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy a már régóta ostromolt kapus szóban elkötelezte magát, s szombaton telefonál, hogy melyik napon érkezik Budapestre.

A klub a jövő héten, valószínűleg csütörtökön tart sajtótájékoztatót Sostar leigazolásáról. Mint mondta, ennél többet Papp Albert szakosztályelnök határozott utasítására ő sem árulhat el.

Minden más, ami a lapokban megjelent, Wiesner szerint a jugoszláv újságok információja, amelyeknek Sostar valóban úgy nyilatkozott: "Magyarország legnépszerűbb együttesében folytatom".

A belgrádi lapok értesülése az is, hogy a 38 éves pólós a jugoszláv bajnokság egyik élcsapata, a Partizan Beograd vezetőségi tagja lett, s az FTC-ben csak a legfontosabb meccseken véd majd. A bajnokság második fordulójában, október 7-én az Újpest ellen száll vízbe először.

Németh Andrea

Korábban:

Sostar a Fradiban folytathatja