Vágólapra másolva!
Egyedül a BVSC-Brendon férfivízilabda-csapata nem tudta kiharcolni a legjobb nyolc közé jutást az Euroligában, miután otthon 98-ra kikapott a Primorac Kotortól. Továbblépett viszont a Domino-BHSE és a Vasas, előbbi a Jug Dubrovnikot, utóbb a Barcelonatát verte. Ami balszerencse: a negyeddöntőben éppen egymás ellen kell vízbe szállniuk.

6., utolsó forduló, D csoport:
Domino-BHSE - Jug Dubrovnik (horvát) 8-5 (2-3, 2-1, 2-0, 2-1)
a magyar góldobók:
Molnár 3, Szívós, Fodor 2-2, Bereczki 1

Bejutott a magyar bajnoki címvédő Honvéd a férfivízilabda-Euroliga legjobb nyolc csapata közé, miután 8-5-re legyőzte a horvát Jug Dubrovnikot a 16-os főtábla csoportküzdelmeinek szombat esti zárófordulójában a Kőér utcában.

Szívós révén az elején előnyhöz jutott a Honvéd, amelynek azonban kétgólos siker szükségeltetett a nyolc közé kerüléshez. Ez a különbség viszont nem igen akart előállni, hiába kapta az emberfórokat a hazai gárda, a ziccerek rendre kimaradtak, s nemcsak a döntetlent tudta tartani a horvát gárda, hanem egy góllal többször vezetett is.

Egészen a harmadik negyedig, amikor Molnár harmadik találatával 5-4-nél a magyar bajnok visszavette a vezetést, a veterán Bereczki pedig továbbjutó pozícióba lőtte csapatát (6-4). A végén az addig édeskeveset mutató, ám a fontos pillanatokban kétszer is megvillanó Fodor jóvoltából 8-5-re nyert, és bejutott az Euroliga negyeddöntőjébe a Domino-BHSE.