Társoldalunk:

Megsérült a kéziválogatott átlövője

2015.12.07. 19:56

Bulath Anita edzésen elszenvedett sérülése az egyetlen, ami zavart okozott a világbajnokságon eddig nagyszerűen menetelő női kézilabda-válogatott táborában. A lányok bravúrra készülnek, kedden meg akarják veni az előző Eb-n negyedik Montenegrót.

”A magyar válogatott alaposan kihasználta a női kézilabda-világbajnokság hétfői napján neki rendelt pihenőnapot: hosszabb alvás, taktikai jellegű edzés, majd pedig a stábtagoknak koldingi meccsnézés szerepelt a programban" - derült ki Matuz Krisztiánnak, a Sport TV kiküldött kommentátorának a Harmadik Félidő című show-műsorban adott tudósításából.

"Sajnos a délelőtti edzésen Bulath Anita egy rossz lépés után kisebb sérülést szenvedett, így aztán az egészségügyi stábon még nagyobb a teher, hiszen Bíró Blanka bokáját is folyamatosan kezelni kell. Reméljük, nem kell cserélnünk. Az edzésen egyébként főképp a Montenegró elleni védekezést gyakorolták, elsősorban Katarina Bulatovic semlegesítésére dolgoztak ki variációkat. Azért ennek tökéletesítésére még egy edzés kell, ezt kedd délelőtt tartja meg a keret" - mondta Matuz.

Bulath Anita kisebb sérülést szenvedettForrás: MTI/Kovács Anikó

A stáb egyébként nem bírta ki hétfőn sem élő kézilabda nélkül, Németh András szövetségi kapitánnyal az élen Koldingban a helyszínen tekintette meg a Dél-Korea-Franciaország csoportmérkőzést.