Vágólapra másolva!
Tomori Zsuzsanna 2015 után ismét az FTC-Rail Cargo Hungária kézilabdázója lesz - jelentette be a ferencvárosi klub hivatalos oldalán.

A rutinos 34 esztendős balátlövő egy héttel ezelőtt a norvég Vipers Kristiansand csapatával pályafutása negyedik Bajnokok Ligája-győzelmét ünnepelhette. Korábban a Győri Audi ETO-val hódította el 2017 és 2019 között három alkalommal a legrangosabb európai klubtrófeát.

Tomori Zsuzsanna a címvédő Viperst is BL-győzelemre vezette Fotó: Koncz Márton - Origo

Tomori 2010 és 2015 között már megfordult a Ferencvárosban, akkor bajnoki címet, Magyar Kupát és két KEK-győzelmet ünnepelhetett a zöld-fehérekkel. Illetve a 2012-13-as szezonban ő lett a Bajnokok Ligája gólkirálynője.

Az elmúlt időszakban már inkább hatalmas rutinjának köszönhetően inkább védekezésben jeleskedő játékos tehát a Ferencvárossal kezdi meg a nyári felkészülést.

„Hihetetlenül boldog vagyok, a BL-döntő után megtudtam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, és egy-két nap alatt le is tisztázódott minden – mondta Tomori Zsuzsanna. – Nagyon rég terveztem már, hogy visszatérnék ide, ezért egy percig nem gondolkodtam rajta, hogy szeretnék élni a lehetőséggel, ha már megkaptam. Ebben a csarnokban, ebben a közegben minden érzés visszajött, ami bennem volt régen. Titokban bíztam benne, hogy lehetek még Fradi-játékos, és sikereket érhetek el a Fradival, mert speciális, nagyon jó érzés volt mindig is ebben a közegben játszani. Nagyon szeretnék a Fradival is FINAL4-ba jutni, és biztos vagyok benne, hogy az az esemény telt ház előtt, hihetetlen hangulatban zajlana – csodálatos dolog lenne" - mondta a klub hivatalos oldalának.