Vágólapra másolva!
Három mérkőzés erejéig maradhat a fehérvári nőikézilabda-csapat élén Farkas József vezetőedző, miután a klub hétfői, rendkívüli elnökségi ülésén elfogadta az ultimátumot. Ennek megfelelően a csapatnak a Fradi, a Debrecen és a Győr ellen pozitív mérleggel kell zárnia.

Négy forduló után mindössze egy győzelemmel, és kettő pontocskával a leggyengébbek között szerénykedik a Cornexi-Alcoa nőikézilabda-csapata, amely a bajnoki rajt előtt még érmes álmokat dédelgetett. A gárda a Dunaferrtől, a Vasastól és a Váctól is kikapott, s úgy tunt, az edzőváltás elkerülhetetlen.

Hétfőre rendkívüli elnökségi ülést hívott össze a klub vezetése, amely a kora esti órákig elhúzódott. Farkas József vezetőedzőt meghallgatva végül egy ultimátumos megállapodás született, amelyet a szakvezető hosszas gondolkodás után el is fogadott.

Ennek értelmében az elkövetkező három mérkőzést pozitív mérleggel kell zárnia az együttesnek, ha ez nem következik be, akkor információink szerint elkerülhetelen lesz az edzőváltás, de ebben az esetben játékosokat is érinthet a "földindulás".

Meg nem erősített információink szerint a pozitív mérleg négy pontot, azaz két győzelmet jelent, azaz az egy győzelem, egy döntetlen, egy vereséges mérleg is kevés lehet. Márpedig a Cornexi nem könnyed sorozat előtt áll: szombaton a Fradi, majd a Debrecen otthonába látogat, végül az eddig százszázalékos Győrt fogadja a KÖFÉM-csarnokban.

Az [origo] úgy tudja, a vészforgatókönyv már hétfőre is elkészült, azaz Farkas lemondása esetén kinevezték volna az új trénert. Ám annak nevét hétszer hétpecsétes titok övezi.