Vágólapra másolva!
Szakítottak vagy sem? - ez a kérdés foglalkoztatja a világ bulvársajtóját az egykoron a világranglista 8. helyéig felkapaszkodó szexi Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias spanyol énekes kapcsolatát illetően. Állítólag az álompár szakított, de az ibériai zenész nem tud erről.

A hír valóságtartalmát a The Sun című brit napilap igazolta, igaz, a bulvárkirály újság esetében nem egyszerű kiigazodni, vajon valóban az igazat írja-e. A lap úgy tudja, Iglesias öt év után dobta az egyre inkább modellként dolgozó egykori teniszezőnőt. "Szakítottunk, ismét szingli életet élek, s nem bánom. Nem vagyok még felkészülve a gyermekáldásra, de nem tagadom, ha eljön az idő, kettőt is szeretnék majd" - idézte a lap a spanyol énekest.

A hírek szerint Enrique férfiasságával is akadhattak problémát, a zenész ugyanis úgy reagált, ha lehetősége lenne rá, túl kicsi nemi szervét nagyobbra cserélné.

Miután a hírt átvette a világsajtó, máris jött a cáfolat: egyszerű félrehallás az egész, szó nincs semmiféle szakításról. "Ő az egyetlen nő, akit el tudnék képzelni gyermekem anyjának. Miért dobnám ki?" - reagált Iglesias.