Társoldalunk:

Fucsovics Márton egyelőre nem nősül, a játékra koncentrál

2018.12.06. 11:57

Nem gondolkodik családalapításon, nősülésen Fucsovics Márton. A világranglista 36. helyezett magyar teniszező a Borsnak azt mondta, amíg ilyen jól megy neki a játék, és nagy tornák főtábláján szerepelhet, addig nem szeretné megtörni a lendületét.

"Anett megérti a döntésemet, mindenben abszolút mellettem áll" - árulta el a lapnak  a sportoló. Beszélt arról is, hogy idén messze túlszárnyalta saját elvárásait. 

Tavaly év végén az volt a célom, hogy megragadjak a top100-ban, ám ezt a 36. helyemmel bőven túlteljesítettem. Fantasztikus élmény volt Federer, Wawrinka vagy éppen Djokovics ellen játszanom, jövőre pedig jó lenne még feljebb törnöm, bár ez nem lesz egyszerű."

Fucsovics Márton és menyasszonya, Anett egyelőre nem tervez esküvőtForrás: Fucsovics Márton Instagram

Elmondta, nagyon várja, hogy 2019-ben vegyespárosban kipróbálja magát Babos Tímea oldalán, akivel a szövetség elleni közös harcuk csak még inkább összekovácsolta. 

A nyíregyházi sportoló fantasztikus évet zárt: az Australian Openen a negyedik fordulóig jutott, a Roland Garroson a második körben esett ki, a cincinnati ATP 1000-es versenyen a 3. körig jutott, míg Genfben megnyert egy ATP 250-es tornát.