Társoldalunk:

A világ egyik legjobb bokszolója is karanténba került a koronavírus miatt

2020.03.25. 16:33

Szerdán jött a hír, hogy Károly walesi herceg koronavírus tesztje pozitív lett. Anthony Joshua, az IBF, WBO, WBA és IBO szervezetek nehézsúlyú öveit birtokoló ökölvívó korábban találkozott a trónörökössel és a királyi család tagjaival, így most karanténba vonult.

A 30 éves profi bokszoló egészségesnek és fittnek érzi magát, nem mutatkoznak rajta a betegség tünetei. A brit sztár sajtósa szerint a világbajnok mindenkinek, aki megfertőződött, gyors felépülést és a legjobbakat kívánja, valamint nagyon hálás az egészségügyi dolgozóknak, akik a frontvonalban harcolnak a kór ellen.

Joshua legközelebb elméletileg június 20-án lépne szorítóba, hogy megvédje címeit Kubrat Pulev ellen. Ez az időpont még változhat, mert a mérkőzés helyszínének a Tottenham stadionját választották, de lehet, ez a Premier League újraindulása után nem lesz lehetséges, mert adott esetben még tarthat az első osztályú labdarúgó-bajnokság júniusban, Angliában.Az időponttal és a helyszínnel kapcsolatban a következő napokban várható döntés a menedzsment részéről.