Vágólapra másolva!
A háromszoros Grand Slam-győztes Babos Tímea sincs könnyű helyzetben, sok a kérdőjel a folytatást illetően a teniszezők világában is, így a magyar klasszis sem tudja, mit hoz a jövő. Ennek ellenére keményen készül a folytatásra, jelenleg salakon edz, és reméli, hogy meg lesz tartva a Roland Garros.

„Nagyon sokan kérdezitek tőlem, hogy

'Mi lesz a tenisszel?'Az igazat megvallva én sem tudom. Pár versenyt meg akarnak tartani augusztusban, illetve augusztus végén lenne a US Open. A napokban ők is bejelentették, hogy haladékot kérnek

a végső döntés meghozatalával kapcsolatban. Nekem az edzőm (Michael) amerikai, Floridában él, azt mondja, ott elég rossz a helyzet, tényleg nem tudni mi lesz. Mindemellett ott vannak a megszigorított körülmények is a versenyeken (nincs étterem, öltöző, pihenőszoba, helyette azonban van a maszk és az állandó bezártság), ezekkel a feltételekkel a játékosok sem épp értenek egyet.

Babos Tímea sem tudja, hogy mit hoz a jövő Forrás: AFP/Dominick Reuter

Ami biztos: én folyamatosan edzem. Belefér pár balatoni nap, de az is csak az edzések mellett. Salakon játszom jelenleg,

hisz remélem, hogy szeptemberben tudunk pár salakos versenyt játszani és azt is remélem, hogy meg lesz tartva a Roland Garros egy picit kedvezőbb körülmények mellett. Tudom, hogy ez mindenki számára nehéz időszak, tartsatok ki ti is" – írta Babos Tímea az Instagram-oldalán.