Társoldalunk:

15 éves kislányt akart megrontani, letartóztatták a profi golfozót

2021.05.10. 16:15

A hivatásos golfozót, Dan Bowlingot letartóztatták, mert szexuális céllal megpróbált találkozni valakivel, akit mindössze 15 éves lánynak gondolt.

Daniel Bowling – akit a rendőrség "veszélyes online ragadozónak" minősített – azt hitte, hogy egy 15 éves kislánnyal chatel április óta, de egy online bűnözők után nyomozó rendőrről volt szó.  A People beszámolója szerint a 26 éves férfinek számos váddal kell majd szembenéznie: többek között obszcén kommunikáció, kiskorúval való találkozás, valamint molesztálás kísérlete.

Bowling először április elején vette fel a kapcsolatot az AdChat csalijával, és a nyomozók szerint a beszélgetései "az első 24 órában szexuális jellegűvé váltak és gyorsan felerősödtek".

Dan Bowlingot letartóztattákForrás: JENNIFER PEREZ / PGA TOUR

A golfozót csütörtökön tartóztatták le, amikor megérkezett, hogy találkozzon a csalival. "Sajnos potenciálisan több száz olyan ragadozó létezik, mint Bowling" - mondta Jennifer Wing, 

a Gyermekek Elleni Internetes Bűncselekmények Munkacsoportjának a munkatársa. "Remélem, hogy a mai letartóztatás híre arra ösztönzi a szülőket, hogy jobban figyeljék gyermekeik online életét."