A botrányhős Kyrgios még Ben Stillert is megnevettette - videó

tennis Horizontal
Nick Kyrgios of Australia reacts to a lost point against Rafael Nadal of Spain in their ATP quarterfinal match at the Indian Wells tennis tournament on March 17, 2022 in Indian Wells, California. - Nadal defeated Kyrgios 7-6(0), 5-7, 6-4. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)
Vágólapra másolva!
Rafael Nadal bejutott az elődöntőbe az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében. A 21-szeres Grand Slam-győztes spanyol sztár az ausztrál Nick Kyrgiosszal találkozott, és bár nagy csatára kényszerült, végül három szettben, 2 óra 48 perces mérkőzésen legyűrte ellenfelét, aki egyszemélyes showműsort csinált a találkozóból.

Kyrgios nehezen viselte a vereséget. A találkozó után olyan erővel csapta a földhöz az ütőjét, hogy az egyik labdaszedőnek el kellett ugrania, nehogy a levegőből visszaeső ütő eltalálja. Az ausztrál játékos később elnézést kért a fiútól és felajánlotta, hogy ajándékba ad neki egy másik ütőt.

Kyrgios dühkitörése a meccs után Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Clive Brunskill

A találkózon nem ez volt az egyetlen botrányos jelenet. Egy néző folyamatosan üvöltözött, végül Carlos Bernandes székbírónak kellett rendre intenie a magáról megfeledkezett szurkolót, akinek azt mondta: „Tízezer ember teniszt akar látni, te vagy az egyetlen, aki úgy üvöltözik, mint egy őrült"

Az ausztrál botrányhősnek volt még egy vicces jelenete is a meccsen. Összeveszett egy nézővel, akitől megkérdezte, hogy tud-e teniszezni? Ezt követően pedig az első sorban ülő hollywoodi színészre, Ben Stillerre mutatott és azt mondta: „Én sem magyarázom meg neki, hogyan kell színészkedni".